Unisport starter samarbejde med Nike og NFF!

31.03.2020

Skrevet af William

Fra og med 2020 og de næste seks år frem vil håndtering og levering af varer til og fra NFF blive mere enkel. Unisport, en af Nordens største fodboldbutikker, bliver officiel partner med NFF (det Norske Fodboldforbund) og Nike i en seks-årig aftale. Aftalen indebærer at Unisport vil være strategisk partner for at fremme og udvikle den stærke fodboldkultur, der allerede eksisterer i Norge.

Udover dette, så vil Unisport bidrage med mere enkel håndtering af NFF-produkter og blive en del af den norske dommerforening. Unisport bliver tøjsponsor og vil levere dommerudstyr- og tøj til alle dommere i de fire øverste fodboldrækker i Norge. Noget, der vil øge tilgængeligheden for alle interesserede dommere. I de næste seks år vil du også kunne se Unisport-logo på alt dommertøj. Noget, som vi er meget stolte af.

Michael Burk, CEO hos Unisport, fortæller dette om aftalen:

"Fodbold er mere end blot en sportsgren. Den står for fællesskab, samvær og ikke mindst fantastiske oplevelser. Samarbejdet med NFF er endnu et initiativ på vejen til at gøre fodbolddrømme til virkelighed. Ved at blive officiel partner med NFF, forankrer vi vores position i Norge og ser frem til de næste seks års samarbejde med stor glæde. Det er tydeligt for os, at NFF er et af de mest innovative nationale fodboldforbund. Og vi er begejstrede over at være en del af rejsen."

Pål Bjerketvedt, generalsekretær i NFF, siger følgende:

"NFF er stolt over og glad for, at en global aktør som Nike forlænger sin aftale med NFF i en tid, som er svær og krævende for os alle. Pilen har peget opad for norsk fodbold og vi glæder os til at komme tilbage til en normalt fodboldhverdag med Nike på holdet i de kommende år."

Bert Hoyt, VP / GM, Nike EMEA , udtaler:

"We are very proud to extend our partnership with the Norwegian Football Federation and look forward to seeing their continued participation in next year’s international football tournaments,” said Bert Hoyt, VP / GM, Nike EMEA. “Both men’s and women’s teams have exciting players with great potential and we’re thrilled to be a part of this journey and continue serving players and fans with Nike design and innovation."

Vi håber, at samarbejdet vil give mulighed for gode idéer, nye arrangementer og ydelse til fodboldspillere- og fans i Norge. Det bliver en spændende tid, som vi håber, du vil være en del af! #sterkeresammen #unisportlife