Unisport bliver Officiel Retail Partner for Liverpool FC

12.08.2021

Skrevet af Andreas

Storklubben Liverpool FC har allieret sig med Unisport i et nyt partnerskab, der vil give flere fans eksklusiv adgang til klubbens officielle merchandise.

LFC vil i samarbejde med Unisport øge klubbens sortiment og bringe den officielle ‘Reds’ oplevelse til fans i Norge, Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, Island, Finland og Østrig.

Unisport vil levere LFC-oplevelsen på on- og offline kanaler med fremtidige planer, der sigter mod åbningen af nye butikker og salgskanaler. Som en nøgle distributør for Nike vil partnerskabet med Unisport give fans adgang til både LFC x Nike Merchandise såvel som eksklusivt LFC branded merchandise.

Unisport er baseret i København og har leveret førsteklasses service i hele Europa i mere end 25 år. Udover Flagship-butikker i det centrale København og Paris driver Unisport lokale webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig.

Mike Cox, Senior Vice President, Merchandising, Liverpool FC, sagde: ”Vi er glade for at byde Unisport velkommen til vores globale fodbold- og retail familie. Et samarbejde som dette er utroligt vigtigt for klubben for at sikre, at vi kan bringe LFC tættere på vores supportere over hele kloden. Med en stærk fanbase i Norden og Centraleuropa er Unisport en ideel retail partner til at levere LFC-oplevelsen til vores fans i denne region. “

Michael J. Burk, CEO hos Unisport, sagde følgende: ”Jeg er ekstremt begejstret for at kunne bringe den fulde Liverpool FC-oplevelse til Unisport, hvilket giver den bedste shoppingoplevelse både digitalt såvel som fysisk til Reds-tilhængere i Skandinavien og Centraleuropa.”

”Liverpool FC har en utrolig stærk fanbase i vores region, og dette partnerskab vil hjælpe med at udføre vores mission om at gøre fodbolddrømme til virkelighed. En meget varm velkomst til hele LFC-familien og alle LFC supportere. ”

Besøg vores Officielle Liverpool Shop