Unisport.dk og Nike nye partnere i FC Nordsjælland

08.04.2019

Skrevet af Frederik

Fra næste sæson er Unisport.dk ny Official Retail Partner og Nike ny Official Kit Supplier til begge FCN’s førstehold samt akademierne for både drenge og piger.

FC Nordsjælland er stolte af at kunne præsentere Unisport.dk som ny Official Retail Partner og Nike som klubbens ny Official Kit Supplier. Det nye partnerskab vil træde i kraft fra 2019/2020 sæsonen, og FC Nordsjællands nye tøjlinje og designs vil blive præsenteret for fans og spillere i løbet af juni måned denne sommer.

Søren Kristensen, administrerende direktør i FC Nordsjælland, siger:

  • - Unisport.dk er et af de mest innovative selskaber i Danmark, og vi ser meget frem til at kunne kombinere deres ekspertise og platforme med det bedste sportsbrand i verden – Nike. Der er tale om et unikt partnerskab her hos os, der vil være med til at støtte vores mission om at give endnu flere talentfulde unge mennesker retten til, og muligheden for, at nå deres drømme på og uden for fodboldbanen.

Michael Burk, administrerende direktør hos Unisport.dk, siger:

  • - Hos Unisport.dk er vi begejstrede for at være med til at skabe dette nye partnerskab og blive FC Nordsjællands officielle Retail Partner. Vi og Nike, som understøtter dette partnerskab, føler begge, at FCN er en speciel klub, der på deres akademier - både i Danmark og i Ghana - skaber fremragende talenter og mennesker på en helt unik måde. Det er meget tydeligt for os, at det i FCN handler om at udvikle unge individer, både piger og drenge, der alle har et formål med deres fodbold, som rækker ud over egen næsetip.

    - FCN er en ung klub i vækst, som gør tingene anderledes. Det samme gør sig gældende for Unisport, og derfor betyder det noget for os, at klubben er medlem af Common Goal. At deres Superligahold lige nu er det suverænt yngste på topplan i Europa, hvilket tydeligt understreger den kvalitet, det fremragende arbejde på de to akademier gøres med. Og ikke mindst den store forpligtelse FC Nordsjælland har vist pige- og kvindefodbolden herhjemme. Alle ting, som vi hos Unisport kan spejle os i og glæder os til at blive en del af.

Partnerskabet mellem FC Nordsjælland, Unisport.dk og Nike er gældende for de næste fire år, og dermed kommer tigerne, i alle aldre og begge køn, til at træne og spille i Nike tøj fra sommeren 2019.

Jacob Naish, kommerciel direktør i FC Nordsjælland, siger:

  • - Unisport.dk og Nike bliver nu en del af FCN-familien, og vi byder dem velkommen med åbne arme. Dette partnerskab kommer til markant at forøge det, vi kan tilbyde vores fans af muligheder og produkter, og vi kan næsten ikke vente med at vise dem alle, hvad vi har planlagt om et par måneders tid. Men det måske allervigtigste i dette partnerskab, er de resurser det kommer til at give vores akademi, vores kvindehold og Superligatruppen. Det vil bringe os nærmere vores mål om at spille og vinde med hold alene bestående af spillere fra vores egne akademier.