Unisport og OB indgĂĽr stort digitalt partnerskab

28.08.2020

Skrevet af William

Unisport overtager onlinesalget af OB-trøjer og merchandise, hvilket giver nye muligheder og større udvalg til alle stribede fans.

De sidste forberedelser til den nye 3F Superliga sÌson er i gang, og om kort tid kan vi prÌsentere den spritnye OB hjemmebanetrøje fra hummel. Men det er ikke den eneste gode nyhed til de stribede fans.

Klubben har netop indgået et nyt kommercielt partnerskab, som betyder at Unisport skal stå i spidsen for OB’s nye officielle online fanshop.

- Det nye partnerskab med Unisport er en rekordstor aftale for OB, hvor Unisport fremover vil vÌre klubbens officielle online fanshop. Sammen med Unisport og hummel vil vi udvide paletten af OB-merchandise og samtidigt øge tilgÌngeligheden af vores produkter markant. Derfor er vi enormt glade for, at vi nu für muligheden for at tilgodese den stigende efterspørgsel pü OB-merchandise og trøjer, som vi har oplevet i de seneste par sÌsoner.

- Et øget fokus og udvidelse af vores online fanshop er helt i trüd med vores digitale strategi, da Unisport er landets førende platform for onlinehandel med fodboldudstyr, og derfor er det nye partnerskab helt sikkert noget, som kan vÌre med til at udvikle os pü den front, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Siden 2016 har hummel vÌret officiel tøjpartner i OB, og nu udvides partnerskabet til et dansk trekløver, hvor Unisport skal hjÌlpe til at udbrede den stribede trøje og andet OB-merchandise til fans pü Fyn og andre fine steder, hvor det stÌrke, stribede fÌllesskab dyrkes.

- Vi og hummel har en fælles interesse i et stærkt dansk samarbejde med OB og klubbens samarbejdsklubber og partnere omkring Fyn. At få muligheden for eksklusivt at sælge OB-merchandise online var prikken over i’et.

- Hertil er Odense Boldklub en af Danmarks største fodboldklubber, büde hvad angür historie og resultater. Det er tydeligt, at klubben har samme vision for fodboldens Ìdle kunst som Unisport, som netop er at fremme sporten pü amatør- og eliteplan. Vi finder stor vÌrdi i samarbejdet for begge parter, og vi glÌder os over de mange muligheder dette byder, siger CEO hos Unisport, Michael Burk.

Den nye aftale giver Unisport status som Preferred Partner i Odense Boldklub, som er klubbens højeste sponsorniveau. Aftalen starter med øjeblikkelig virkning og løber frem til juni 2023.

Til sÌsonoptaktsarrangementet pü Nature Energy Park mandag d. 31. august fra kl. 17 prÌsenteres hjemmebanetrøjen for den kommende sÌson, hvor der ogsü vil vÌre et begrÌnset antal trøjer i salg. Derudover starter onlinesalget fra Unisports hjemmeside allerede tirsdag morgen.

Magasinet Euroman har de sidste to sæsoner kåret OB’s hjemmebanetrøje som 3F Superligaens flotteste trøje, så der er store forventninger til byens nye striber, der præsenteres i den kommende uge.

Vil du have din trøje nu?

SĂĽ kan du heldigvis allerede forudbestille den hos Unisport via dette link.

Unisport er Europas førende online forhandler af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr. Samtidig er Unisport en global medieplatform for fodboldrelateret indhold med over 5 millioner følgere pü de sociale medier. Unisport har siden 1995 serviceret fodboldspillere og fans med de bedste fodboldprodukter og kyndig vejledning. Ud over butikken i København og Unisport.dk omfatter Unisport ogsü lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig og er endvidere tilgÌngelig for resten af verden pü den engelsksprogede unisportstore.com. I 2019 übnede Unisport en ny Flagship Store i hjertet af Paris, der er den første butik uden for Danmark.

LĂŚs mere HER.