Nike Mercurial Superfly ‘Shuai' | De nye støvler for CR7 er landet

16.07.2019

Skrevet af Milan

Sidste weekend afslørede Nike de nye signatur-støvler for Cristiano Ronaldo - nemlig Mercurial Superfly 7 Cristiano Ronaldo Shuai-støvlerne. Lad os tage et kig på dem.

‘Shuai’ kan have en masse forskellige betydninger på kinesisk. Og mange af dem kan i den grad bruges til at beskrive Cristiano Ronaldo. ‘Shuai’ kan nemlig både betyde 'flot', 'smart' og 'herfører', og lad os være ærlige - CR7 er alt dette.

De nye støvler er en del anderledes, end de Cristiano signatur-støvler, vi tidligere har bevidnet. Som regel er de tilgængelige i samme mængde som de almindelige Superfly Elite-støvler. Men denne gang findes de altså kun i en begrænset udgave. Lad os se på støvlerne sammen!

Fortsættes nedenfor

Det første, der måske fanger dit øje, når du kigger på dem er højst sandsynligt det kinesiske skrift, som både ses indvendigt og over hele støvlen. Den hvide tekst står for "Tong Shuai" og kan oversættes til stilfuld herfører - endnu en beskrivelse af Cristiano Ronaldo, der rammer i høj grad kan siges rammer plet, især når han er på banen.

Det hvide skriftværk mener vi går hånd i hånd med den himmelblå farve, som ligeledes minder os om lanceringen af de nye Nike Mercurial New Lights, dog er den en smule mørkere.

Udover det har støvlerne et anderledes Swoosh sammenlignet med den ovennævnte Nike Mercurial. I stedet for at fortsætte henimod undersiden af støvlenm, som på New Lights modellen, fortsætter Swoosh'et hele vejen mod tåspidserne, hvilket er noget, vi tidligere har set på Nike Mercurial modeller. Men ligesom de andre nye Mercurials, er det kun kanten der er markeret, denne gang med en dristig, orange farve.

Bagsiden af hælen bærer et subtilt orange våbenskjold, hvis formål er, at ære Cristiano Ronaldos portugisiske arv. Portugal har nemlig en historie om sejlads og at erobre verden - ligesåvel kan man sige, at CR7 erobrer fodboldens verden, hvilket skaber en synergi-effekt og får det hele til at gå op i en højere enhed.

Endvidere er disse støvler en anelse usædvanlige, end Cristianos typiske signatur-støvler. Der er nemlig ikke et stort CR7-logo, men derimod et diskret et på den øverste del af sokken og på indersålen, hvor hælen ender.

Cristiano har haft mange rejser til Kina i de seneste år. Og i 2018 fik han også en speciel støvle med et kinesisk tema, så han har bestemt fået opbygget et specielt bånd til det kinesiske folkefærd. Nu rejser han rundt i Kina og Asien denne sommer, hvor der venter ham en kampe med Juventus ved dette års International Champions Cup - og hvor han naturligvis vil spille i sine nye signatur-støvler.

Rent teknologi-mæssigt er 'Shuai' støvlerne de samme som de nye Nike Mercurial Superfly 7 Elite. Du kan læse meget mere om teknologierne i vores blog omkring lanceringen af den nye Nike Mercurial Pack

De nye støvler er tilgængelige hos Unisport i et meget begrænset omfang. Så du må være hurtig hvis du skal nå at få fat i et par, som du kan gøre lige her.