Mød den nye Mercurial | Fyldt med innovationer

05.07.2019

Skrevet af William

Byd velkommen til den nyeste version af verdens mest innovative støvle: Nike Mercurial. Den giver dig en overdel i komplet Flyknit med det nye High Tenacity Yarn. Det er endnu et stort skridt fra Nike. Og de giver os ikke kun én, men to farvevarianter. Lad os tage et nærmere kig på støvlerne her!

Siden den første Mercurial har Nike leveret de hurtigste støvler til de hurtigste spillere - hvilket betyder lav vægt, ingen nonsens og et modigt design. Nike har endnu en gang givet os støvler med disse kriterier.

De nye Mercurial er frække i deres design, som har fået inspiration fra den populære Nike React Element 87 sneaker. Dette kan ses, på Swoosh-logoet og de rå detaljer på overdelen. Nike ville gerne tilføje flere tekniske detaljer i den nye støvler. Normalt har Mercurial et meget simpelt og rent design. Men ikke mere.

I dag har Nike lanceret to nye farver - en blå og en sort. Tag et nærmere kig med os!

Fortsætter nedenfor

Vi starter med at kigge på støvlernes overdel. Den består af Flyknit, men også det såkalde P16 garn og High Tenacity garn. Disse er både lettere og stærkere end tidligere garn, der er blevet anvendt. Det betyder, at din fod bliver holdt bedre fast end før.

Nike har også opdateret deres NIKESKIN - det tyndeste til dato. Flyknit og NIKESKIN giver støvlen en 3D-tekstur, som hjælper på dit touch og kontrol over bolden. Dette er en del af det minimalistiske tema, som Mercurial-støvler har haft gennem tiden. Ingen elementer er sat på. Det handler kun om det perfekte touch. Og overdelen har selvfølgelig All Conditions Control (ACC), der giver dig den mest optimale boldkontrol i al slags vejr.

Overdelens design er helt specielt. Nike har sænket Swoosh-logoet, så det faktisk går en smule under skoen. Dette er inspireret af deres sneakers. Der er også kommet flere detaljer på hælen, hvor der både er et Mercurial-logo samt et Just Do It-logo. Det nye NIKESKIN har en effekt, så det ligner, at støvlen skifter farve. Du kan se farveskiftet under lys eller i hånden. Vi håber at se mere af dette fra Nike fremover.

Nike har gjort det igen. De bliver ved med at innovere og udfordre normerne for fodboldstøvler og teknologier. Vi kan ikke vente med at se de nye Mercurial på fødderne af Ronaldo, Mbappé og alle de andre superstjerner.

Er du også vild med de nye Mercurial-støvler? Du kan få dem eksklusivt hos Unisport fra den 7/7 lige her.