Sådan spiller du i kulden

20.12.2018

Skrevet af Zlatko

Da jeg startede med at spille fodbold, som en letpåvirkelig 5-årige dreng, med drømme om at blive den bedste, ville jeg spille sne, regn, vind og frost, ligesom du gør i dag. Den eneste forskel var bare, at der ikke var vintertrænings-udstyr, som man ser det i dag. Jeg kunne ofte blive set løbe rundt ude i sneet i et par short og T-shirt, og brokkede mig ofte om, at jeg ikke kunne føle mine tær, mens min træner råbte noget i stil med ’at en smule kulde aldrig har skadet nogen’. I anden halvleg skulle jeg tage et frispark, og jeg kan sige dig, at det gjorde ond. Gid jeg bare var født 10 år senere!

Hvis du ikke allerede har gættet det, så snakker jeg om vintertrænings-udstyr i denne uges med hjælp fra JayMike. Ved brug af vores 5 råd kan du undgå at blive for kold mens du træner, og jeg garanterer dig, at du vil nyde at spille fodbold i vintermånederne.


Nummber 5 - Cold Mode-støvler

adidas er nogle seriøste innovatører, og de har lavet en hel støvle-kollektion, som er designet til at hjælpe dig igennem dine vinterkampe. Det meget passende navn, Cold Mode Pack, indeholder alle dine favorit adidas-siloer, lavet så du kan holde dine fødder varme og tørre gennem de koldeste 90 minutter i dit liv. En seriøs must-have, hvis du er ligesom mig, da jeg var 5 år.


Køb adidas Cold Mode her og hold dine fødder varme

Nummber 4 - Jakker og tøj

Det ekstra lag over din trøje kan gøre alt forskellen. Især hvis du allerede bruge en form for wind breaker-teknologi. Køb dig selv en træningstrøje eller jakke, og du vil ikke fortryde det. Der er nogle ret gode at vælge imellem, og vi har lige netop dem, du skal bruge.


Find alt det træningstøj som du skal bruge

Nummer 3 - Snood

Ingen kan lide at have en kold hals. Hvis du ofte er en af dem, der ofte får ondt i halsen, så har du to ting, du kan gå efter: Et Craft halsrør eller en Nike HyperWarm Snood. Begge vil få dig til at føle, at din hals er i Bahamas.


Se alle vores halsedisser

Nummber 2 - Gloves

Kolde fingre ER noget jeg ikke kan holde. Det korrekte par af spillehandsker kan gøre en stor forskel for dig, da du ikke konstant føler, at dine hænder er ved at falde af. Hold dig selve inde i kampen ved at købe et par spillehandsker. Køb dem der har ekstra greb på fingrene og håndfladen, hvis du er personen, som tager lange indkast for dit hold.


Køb dine spillehandsker her

Nummber 1 - Baselayer

Det vigtigste produkt i din vintertrænings-taske er helt din baselayer-produkter. Hvis du ikke har prøvet baselayer før, så bliver du helt klart ikke skuffet. Det vil holde dig varmere og få dig til at føle tilpas, uden at du ligger mærke til det. Det er tons af forskellige baselayer-produkter, men det ekstra lag under din trøje kan gøre alt forskellen.


Fnd alle baselayer produkterne her

Dette var for 5 gode råd til, hvordan man spiller i kulden. Vi håber du kan bruge dette til at træffe nogle gode beslutninger, når du køber dit vintertrænings-udstyr.

Nedenfor kan du se JayMikes video, som jeg har omtalt i bloggen.