Ny Barcelona 2018/19 Hjemmebanetrøje | 20-års historie med Nike!

18.05.2018

Skrevet af Zlatko

1998 var et godt år for Barcelona, da de vandt deres 15. La Liga-trofæ. Men det var også det år de fik deres første Nike Hjemmebanetrøje! Nu er 20-år gået og Nike er klar til at fejre milepælen med en helt ny 2018/19 Hjemmebanetrøje.

2018/19-sæsonen kunne man næsten kalde for en ren walkover sæson for Barcelona. De gik næsten ubesejret igennem ligaen og vandt Copa del Rey-trofæet. Nike har gravet dybt i arkiverne for at finde inspirationen til den nye trøje, som skal fejre trofæerne fra denne sæson. Er der en bedre måde at fejre 20-års historie, og klubbens 25. La Liga-trofæ og 30. Copa del Rey-triumf, end ved at lancerer en ny Hjemmebanetrøje?

Den nye Barcelona Hjemmebanetrøje er en klassisk Barca-trøje med tynde blå og røde striber. Ærmerne er lavet i en blå farve, med det velkendte Aeroswift mønster på. De lokale catalanske røder er også repræsenteret på trøjen, og dette kan ses i kraven, hvor det catalanske flag er sat på.

Den traditionelle Hjemmebanetrøje vil blive akkompagneret med mørkeblå shorts og sokker, hvilket forbinder trøjen med den første Nike Barcelona trøje fra 1998. Ved første øjekast ser det lidt sjovt ud, men med tiden så bliver man vant til det. Og det ser virkelig godt ud! Nogle Barca fans derude tænker måske på de gode gamle dage med en ung Xavi, Rivaldo, Figo og alle de andre legender!

Er du oppe og køre over den nye Barcelone 2018/19 Hjemmebanetrøje? Så kan du bestille den fra d. 21. maj lige her på unisport.dk!.