Efterårsudsalget er i gang! ❯

Baselayer på tilbud

Uanset om du køber baselayer for første gang, eller du er på markedet for en udskiftning af dit gamle, så går man aldrig galt i byen med et godt tilbud. Lige her finder du alt vores baselayer på tilbud, og der er altid nok at vælge imellem! Der er baselayer på tilbud fra mærker som Nike og adidas m.fl., akkurat som du finder forskellige modeller, størrelser og farver. Det rigtige fodboldudstyr behøver ikke at koste en bondegård, og derfor opdaterer vi tit denne kategori, så alle budgetter kan være med.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Vi har altid rigtig mange gode tilbud her på siden, men i denne kategori har vi samlet alt vores baselayer på tilbud. Det har vi gjort for at sikre dig, at uanset om du er på udkig efter baselayer, der varmer, køler eller tilbyder dig kompression, så kan du altid finde det til den bedste pris. Baselayer er også kendt som sportsundertøj, og det er netop meningen, at du bærer det som dit inderste lag, når du spiller fodbold, eller dyrker en anden sport.

Vores udvalg af sportsundertøj på tilbud favner bredt i forhold til både størrelser, farver, mærker og egenskaber. Vi har kølende baselayer, varmende baselayer og naturligvis også baselayer, der yder kompression. Hvis du er på udkig efter nyt sportsundertøj, så finder du helt sikkert noget til dig her - og så endda på tilbud!