Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Fodboldstøvler til angriberen

   Her finder du alle fodboldstøvlerne, som er optimale for angribere! Det handler ofte om speed og adræthed for en angriber. Eksemper kan være Nike Mercurial, Nike Hypervenom, adidas X og PUMA evoSPEED. Er du holdets målscorer? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du se alle fodboldstøvler til angribere. Når du køber dine nye fodboldstøvler hos Unisport, kan du endda gøre dem mere personlige ved at tilføje både navn og flag. Hos os handler du enkelt og med hurtig levering!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Der findes mange forskellige typer af angribere. Det kan være, at du er den lynhurtige angriber, der elsker at løbe i dybden og udfordre forsvarsspillere; og derfor er du måske tilhænger af letvægtsstøvler. Måske er du mere en boksspiller, der kræver af dine fodbolsstøvler, at de ikke svigter dig, når du skal afslutte på en stor chance. Præferencer er forskellige fra angriber til angriber, men der er trods alt en række fællesnævnere. Dem har vi brugt til at samle alle de fodboldstøvler, der passer bedst til angribere og deres behov.

   Hvadend din spillestil minder om Luis Suarez, Diego Costa eller Zlatan Ibrahimovic, så finder du helt sikkert et par støvler i denne kategori, der passer til dig. Fodboldstøvler til angribere har meget at leve op til, men i denne kategori er de alle udstyret med den nyeste teknologi og det skarpeste design, der giver dig de bedste forudsætninger til at fortsætte med at score mål for dit hold!

   Se alle mærker