Nike Air Max

Hvis du først lige har fået øjnene op for Nike Air Max serien og hele Nike Air teknologien, så har du været et par år om det. For hele teknologien omkring støddæmpningen var Nike ude med for 35 år siden. Den blev lanceret på markedet i 1979, og siden da må man virkelig sige, at Nike Air serien har taget fart. Og det har blandt andet kastet Nike Air Max modellen af sig. En fed sko, som man ikke behøver at kigge på i særlig lang tid, før man får lyst til at købe den.

Nike Air Max modellen så første gang dagens lys tilbage i 1987, og man må sige, der er sket en del siden da. Modellen var utvivlsomt banebrydende, da den kom på markedet for snart 30 år siden, og det er da også skoens genkendelige og unikke design, der har været med til at gøre den til en fast spiller på markedet. I dag er det helt klart en af de bedste sælgende Nike sko igennem historien, og alt tyder på, at populariteten for Air Max modellen fortsætter i mange år endnu. Nu har de snart 30 års jubilæum, og bare det at en sko kan overleve 30 år på toppen af markedet siger en hel del om den.

Derfor er vi her hos Unisport da også glade for at kunne præsentere den på vores shop. Vi har et bredt udvalg af Nike Air Max modellen, så du har en god chance for at finde en model, der passer perfekt til dig og din stil. Og når du først har bestilt dit nye par sko, så gør vi alt, hvad vi kan, for at du modtager skoen så hurtigt som muligt. Så bestiller du dine sko i dag, så kan du allerede modtage den fra i morgen. Derudover har vi også en fast lav fragt eller fri fragt, hvis du køber for mere end 699 kroner, så vi gør alt for, at det skal være så attraktivt for dig som muligt at købe et nyt par Nike Air Max.

Denne model er blevet lavet i mange versioner og farvekombinationer, og der bliver ofte lanceret nye modeller på markedet. Så hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til at købe et nyt par, så kan du med fordel tjekke ind på Unisport.dk og se, om vi har fået nogle nye på lager siden sidst. På den måde kan du hele tiden være med på moden og gå i de sidste nye Nike Air Max sneakers.

Lige netop denne Air Max model skiller sig ud fra mange af de andre Nike sneakers på markedet. Det vil du også kunne se ved at kigge på sålen, hvor du kan få et klart billede af denne støddæmpningsteknologi, de har implementeret i skoen. Du får en rigtig solid støddæmpning i en Nike Air Max sko, hvilket gør det utroligt behageligt for dine fødder at have dem på. Du lander meget mere behageligt, for hvert eneste skridt du tager, og du får ikke de samme stød hele vejen op igennem benet. Skoen absorberer en stor del af kraften, så du ikke belaster dine muskler på samme måde.

Dog skal man ikke forveksle Nike Air Max modellen med en decideret løbesko. For det er den på ingen måde lavet til, og det er der desværre mange personer, der kommer til at beregne den for. Air Max modellen skal mere ses som en sneaker til hverdagsbrug eller et spil streetbasket med vennerne. Det er den perfekt til. Men det kan ikke anbefales at tage ud på en længere løbetur med et par Nike Air Max. Så kommer du til at gøre mere skade end gavn på dine fødder, og det ville være en skam. Så brug denne model i hverdagen og find et andet par til løbeturen. Eksempelvis et par Nike Free eller Nike Roshe Run, som vi også har her hos Unisport.

Men som sagt skal du ikke være bekymret for, at du ikke kan tage et spil streetbasket med kammeraterne eller løbe efter bussen. Med den ikoniske sål er skoen desværre bare ikke ikke bygget til at være en løbesko, så der må du have fat i en anden sko til det formål. Hvis du gerne vil kombinere hverdagssko og løbesko i en og samme sko, så kan du med fordel klikke dig ind og læse mere om vores Nike Free og se det store udvalg af dem. Der får du lige nøjagtig den kombination, som du er på jagt efter. Nemlig et par fede sneakers, der sagtens kan bruges i hverdagen og til festlige lejligheder, men også et par løbesko, som har en utrolig god pasform.

Men er det bare Nike Air Max modellen, du er faldet for, så er det jo bare den, du skal have dig. Her på siden finder du vores udvalg af skoen, og du er til enhver tid velkommen til at bestille dit nye par Air Max her hos Unisport. Som sagt kan vi levere i løbet af meget kort tid, og hvis du ikke engang kan vente på posten, så kan du også komme forbi vores lager at afhente den. Det er nemt og ligetil, og så kan du have din sko på allerede i dag. Så måske er det dagen, du skal smide de gamle sko i skraldespanden og få bestilt dig et par nye og super fede Nike Air Max.

Et par Nike Air Max kan også være ideelt at give væk i enten julegave eller fødselsdagsgave, hvis du kender en, som du mener vil se utrolig cool ud i sådan et par. Det kan være, din kæreste har fortjent et nyt par sko, eller din søn måske har slidt sine ned og skal bruge nogle nye sneakers. I så fald er det oplagt at vælge et par Nike Air Max. Så er du sikker på, at modtageren bliver glad.

Så tjek vores kæmpe udvalg ud med det samme, og se om du ikke kan finde dit nye par sneakers.