Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Indendørs (IC)

   Når vinteren gør sin ankomst, trækker mange klubber indendørs for at fortsætte træningen og så er indendørssko vigtige. Her hos Unisport finder du et enormt udvalg af indendørs fodboldsko fra alle tænkelige mærker. I vores sortiment finder du indendørssko i mange forskellige farver og modeller, prisklasser og størrelser - til både børn og voksne! Alle vores indendørssko har "non-marking"-såler, der gør, at du kan anvende dem indendørs uden at være urolig for, at sålen laver aftegninger på underlaget.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Indendørs fodbold, eller futsal, stiller nogle helt andre krav til fodboldspillere, end fodbold på eksempelvis græs gør det. Derfor er der selvsagt også designet indendørssko, der er udviklet med henblik på at imødekomme disse krav. Indendørssko har normalvis en meget flad sål, der optimerer din kontakt over underlaget, samt hjælper dig med fodsålsfinter.

   Derudover er indendørssko udstyret med en "Non Marking"-sål, der ikke farver af på underlaget, hvorfor du trygt kan benytte dem på selv de flotteste indendørs baner. Indendørs sko tilbydes af alle de største mærker, som Nike, adidas og PUMA, men også af mindre specialister som Joma, hvorfor du helt sikkert kan finde et par indendørssko her på siden, der falder i din smag.

   Se alle mærker