Futsal

Futsal er en form for indendørs fodbold, der har vokset mere og mere i de seneste år. Lighederne er mange i forhold til indendørs fodbold, men visse regler og dele af udstyret adskiller sig en smule; eksempelvis skoene. Her hos Unisport finder du et stort udvalg af indendørssko, der er skabt til futsal. Sålen er oftest meget flad for at optimere kontakten med banen og for at hjælpe dig med fodsålsfinter. Vi har futsalsko fra mange forskellige mærker! Du kan handle nemt hos os med hurtig levering.

Læs mere
Futsal
Kompakt Normal
Filter

Futsal har for alvor taget til i popularitet over de seneste år, og det er ikke svært at se hvorfor. Tekniske kompetencer bliver for alvor sat på prøve, når der fintes, dribles og afleveres på den lille bane. Det er et spil i fodboldens verden, der kræver lynhurtige reaktioner, da alt kan afgøres på et øjeblik. Det er derfor ingen tilfældighed, at alle de store mærker har oprustet deres udvalg af indendørssko og udstyr til futsal.

De små marginaler kan blive afgørende, og derfor spiller det rette udstyr en stor rolle i at få disse til at falde ud til din fordel. Her finder du helt sikkert et par indendørssko, der passer til og din stil på banen; hvadend du er til klassiske, eller topmoderne af slagsen. Det er i hvert fald helt sikkert, at futsal og indendørs fodbold er i rivende udvikling - og udstyret lige så. Skal du have de nyeste indendørssko og den mest moderne teknologi for at dominere dine venner i futsal? Så er du kommet til det rette sted.