Populære Kategorier
  Produkter

   Levante UD

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Levante Unión Deportiva, eller bare Levante UD som klubben også er kendt som, er en spansk klub som kommer fra Valencia. Klubben bliver ofte omtalt som en YoYo klub da de svinger frem og tilbage imellem La Liga og Segunda Division. Men når man er nede og besøge dem på Estadio Ciudad de Valencia, så kan man være helt klar og også have den nye Levante trøje på, så man støtter holdet hele vejen igennem!

   Her hos Unisport er vi mere end stolte over at kunne tilbyde den nyeLevante trøjen. Klubben har haft en lang række store spillere i klubben som alle har båret Levante UD trøjen. Spillere som er værd at nævne er blandt andet Obafemi Martins, Predrag Mijatovic, Juanfran og Johan Cruyff. Så man kan godt tale for, at klubben har haft mange profilerede navne i klubben, men de har stadig et mesterskab til gode endnu da de ikke har formået at vinde La Liga endnu.

   Så er du på jagt efter din nye Levante UD trøje, så er du kommet til det rette sted. Her hos Unisport har vi et stort udvalg af forskellige fodboldtrøjer og blandt andet også Levante UD trøjen. Vi tilbyder også tryk på trøjer så du kan få din yndlingsspiller på trøjen eller endda dit eget navn og nummer.

   Se alle mærker