Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Real Sociedad

I den Baskiske del af Spanien finder vi et af de mest populære hold i Spanien, nemlig Real Sociedad. Klubben har to gange tidligere vundet La Liga, samt det spanske pokalturnering 2 gange også. I klubbens tid har man sat mange store navne spille i Real Sociedad trøjen. Spillere som Nihat, Darko Kovacevic, Xabi Alonso og Griezmann, har alle været en del af Real Socidad. Så man kan godt tale for, at dekan hente store navne, men også selv udvikle nye stjerner som Griezmann!

Læs mere
Real Sociedad
Kompakt Normal
Filter

Real Sociedad er et af de mest populære klubber i Spanien og klubben stammer fra den Baskiske del af landet. Klubben har været i stand til, at vinde La Liga to gange tidligere, samt den spanske pokalturnering, Copa del Rey, to gange også. Selvom dette er flere år tilbage, så var klubben tæt på at genvinde trofæet igen tilbage i 2002/03 sæsonen men måtte se Real Madrid løfte trofæet. Andenpladsen i Ligaen betød, at klubben kunne være en del af Champions League og her imponerede klubben hvor de røg ud i 16-dels finalen til franske Lyon. Derfor er vi mere end stolte over, at kunne tilbyde den nye Real Sociedad trøje her hos Unisport.

I gennem tiden har mange store navne båret Real Sociedad trøjen

Så hvis du er på jagt efter en ny fodboldtrøje, så er du kommet til det rette sted. Her hos Unisport har vi et stort udvalg af forskellige trøjer og du finder også Real Sociedad trøjen. Vi har blandt andet både hjemme og udebane trøjen så vi er mere end sikre på du finder den helt rette trøje her!