Getafe

Getafe er en spansk klub, som blev grundlagt tilbage i år 1924 og holder til i Madrid. Klubben spillede i de lavere rækker fra 1928-1932. Efter den spanske borgerkrig, satte fem lokale Getafe indbyggere sig ned på den lokale bar "La Marquesina". Her blev det besluttet, at byen havde brug for en ny fodboldklub, og den 24. februar 1946 blev fodboldklubben Club Getafe Deportivo stiftet.

Getafe er ikke den største klub i fodboldglade Spanien, og det er derfor heller ikke den klub der får mest opmærksomhed. Men her på Unisport.dk, giver vi klubben den opmærksomhed den fortjener og giver dig muligheden for at købe den seneste Getafe spilletrøje her hos os. Dem, som følger meget med i spansk fodbold ved også, at flere og flere af de små og mindre kendte klubber spiller god og underholdende fodbold. Getafe er ingen undtagelse.

Derfor mener vi, at et køb af en Getafe trøje vil være godt at anskaffe sig. Det eneste du skal gøre er at vælge den ønskede størrelse, og om du ønsker med eller uden navnetryk på ryggen. Du har mulighed for at pynte trøjen med din yndlingsspiller eller dit eget navn. Der har desværre ikke været danske spillere i klubbens historie, men den spanske hovedstadsklub har haft en dansk trænerduo i form af Michael Laudrup og John Faxe Jensen.