CD Tenerife

Her hos Unisport er vi glade for at kunne tilbyde dig de nyeste CD Tenerife trøjer. For vi har nemlig både hjemmebane- og udebanetrøjen samt klubbens 3. trøje på lager. Så hvis du er tilhænger af den kanariske klub, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har altid en hurtig levering og en fast lav fragt, så hvis du bestiller din trøje i dag, så kan du allerede have den i morgen.

CD Tenerife trøjen har noget af en historie at byde på. Klubben havde sin storhedstid fra 1989 til 1999, hvor de rykkede ned i Segunda Division for første gang i 10 år. Siden 1999 har klubben kun været oppe at vende i La Liga to gange, og begge gange er de rykket direkte ned igen. I 2011/2012 gik det så helt galt for klubben, der lokalt også går under navnet El Tete. Her rykkede man simpelthen ud af Segunda Divsion, og man måtte bruge to sæsoner på at rykke op igen.

Af tidligere kendte spillere, der før har trukket CD Tenerife spillertrøjen over hovedet, kan man blandt andet finde den tidligere Bayern München bomber Roy Makaay. Der er nok lang tid til, at Tenerife får endnu en storhedstid i spansk fodbold. Dog kan du være med til at støtte op om klubben ved at bestille din helt egen CD Tenerife trøje. Køb den i dag og få den leveret allerede i morgen!