Christiania Sports Club

Der er ikke mange hold som Christiana, og det er noget som du skal huske at drage fordel af når du vælger at trække trøjen over hovedet. Stadens fodboldtrøje er noget hel unikt, og det beviser blot at du gerne vil gøre noget ekstra for noget helt unikt i det danske samfund. Vil du finde en Christiania trøje – starter du lige her på Unisport.dk

Der kan være mange grunde til at støtte stadens fodboldtrøje – det er ikke noget vi blander os i her ved Unisport.dk. Når det så er sagt, er det blot om at komme i gang med at finde den Christiania fodboldtrøje du gerne vil have – og skal det være med tryk på – er det også noget du har mulighed for at få her på Unisport.dk. Én ting er dog sikker at Christianias fodboldhold aldrig kommer i Premier League.

Der er også mulighed for at bruge en Christiana fodboldtrøje som en gave idé – hvor du støtter op omkring hele mekanismen i forhold til Christiania. Find ud af hvad du vil, om det blot er at støtte op, om det er fordi du føler at en ny Christiania fodboldtrøje er lige dig.

Gør det i dag, find den Christiania trøje du gerne vil have – og find den så lige her på Unisport.dk