Vendsyssel FF trøje

Hvis man bare har fulgt en lille smule med i dansk fodbold i denne sæson, så kan man på ingen måde have undgået at lægge mærke til Vendsyssel FF. Klubben, der er udsprunget fra Hjørring IF, har flere tidligere Superliga profiler på holdet, og indtil videre har de braget af sted i 1. Division.

Af de tidligere Superligaspillere, der nu har trukket Vendsyssel FF trøjen over hovedet, kan Jesper Christiansen, Chris Sørensen, Morten Bertolt, Hjalte Bo Nørregaard og Ken Fagerberg nævnes. Ikke et ringe mandskab at kunne stille i 1. Division.

Så hvis du er faldet for den jyske sensationsklub, så kan du finde deres nyeste spillertrøje lige her hos Unisport. Vi er glade for nu at kunne præsentere Vendsyssel FF spillertrøjen i vores varesortiment. Vi leverer den hurtigt, så hvis du bestiller den i dag, så kan du have den allerede i morgen.

Hvis du skulle have lyst til at få trykt dit eget navn og nummer bag på trøjen, så giver vi dig selvfølgelig også mulighed for at bestille det med. Og så skal det ellers bare blive spændende at se, om Vendsyssel FF kommer til at drøne direkte mod stjernerne og Superligaen. Indtil videre kunne det i hvert fald godt tyde på, at vi får klubben fra Hjørring at se i den bedste danske række i næste sæson.