Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Vendsyssel FF trøje

Den jyske sensationsklub Vendsyssel FFs trøjer er nogle du helt klart kan finde hos Unisport. Klubben er en af de yngste i landets bedste rækker, da den i 2013 ændrede navn fra Hjørring IF til Vendsyssel FF. Vil du støtte Vendsyssel FF hele vejen, så kan du købe den nye Vendsyssel fodboldtrøje her på Unisport. Vi tilbyder også tryk på trøjer, så du kan få dit eget navn og nummer på trøjen eller din yndlingsspiller her hos Unisport.

Læs mere
Vendsyssel FF trøje
Kompakt Normal
Filter

Hvis man bare har fulgt en lille smule med i dansk fodbold i denne sæson, så kan man på ingen måde have undgået at lægge mærke til Vendsyssel FF. Klubben, der er udsprunget fra Hjørring IF, har flere tidligere Superliga profiler på holdet, og indtil videre har de braget af sted i 1. Division.

Af de tidligere Superligaspillere, der nu har trukket Vendsyssel FF trøjen over hovedet, kan Jesper Christiansen, Chris Sørensen, Morten Bertolt, Hjalte Bo Nørregaard og Ken Fagerberg nævnes. Ikke et ringe mandskab at kunne stille i 1. Division.

Så hvis du er faldet for den jyske sensationsklub, så kan du finde deres nyeste spillertrøje lige her hos Unisport. Vi er glade for nu at kunne præsentere Vendsyssel FF spillertrøjen i vores varesortiment. Vi leverer den hurtigt, så hvis du bestiller den i dag, så kan du have den allerede i morgen.

Hvis du skulle have lyst til at få trykt dit eget navn og nummer bag på trøjen, så giver vi dig selvfølgelig også mulighed for at bestille det med. Og så skal det ellers bare blive spændende at se, om Vendsyssel FF kommer til at drøne direkte mod stjernerne og Superligaen. Indtil videre kunne det i hvert fald godt tyde på, at vi får klubben fra Hjørring at se i den bedste danske række i næste sæson.