Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Nottingham Forest

Der ingen tvivl i at Nottingham Forest fans ønsker en bedre periode for klubben, og dette er noget vi støtter op omkring her i Unisport. Vi er derfor stolte over, at kunne tilbyde den nye Nottingham Forrest trøje, som du kan få trykt navn og nummer på. Klubben kan bruge alt den støtte de har brug for, for at komme tilbage i Premier League igen! Så køb din nye Nottingham Forreste lige nu og her!

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Når der bliver talt om gamle og tidligere topklubber fra England, kommer man ikke udenom Nottingham Forest. Det er ikke mange klubber der kan prale af at have vundet Champions League og Europa Cuppen, som den hed før Europa Leauge. Under storhedstiden formåede Nottingham Forest at vinde Champions League to gange. Det er nogle år siden, og klubben er nu at finde i The Championship.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at klubben fans drømmer om en ny storhedstid. Det gør vi også her på Unisport.dk, og er derfor stolte og glade over at kunne tilbyde dig den nyeste Nottingham Forest spillertrøje, som er mulig at personalisere efter dit ønske. Klubben og spillerne har brug for al den støtte de kan få, og er du bare en smule fan af dem skal du have deres fodboldtrøje!