Efterårsudsalget er i gang! ❯

AaB trøjer

Det nordjyske hold, AaB, må anses for at være et af topholdene i den danske Superliga. Hver gang de går på banen, så er der høje forventninger til holdet. Aalborg Boldspilsklub eller Aalborg BK, som de bliver kaldt i internationale sammenhænge er en ældre klub fra 1885, og siden har de skrabet mange trofæer til sig. Mangler du en AaB hjemmetrøje, med de klassiske røde og hvide bolsjefarvede striber, så kan du købe den her hos Unisport. Vi garanterer lave priser.

Læs mere
AaB trøjer
Kompakt Normal
Filter

Hvis du ikke allerede har fået bestilt den nye Aab trøje, så er det på tide at gøre det nu. Nordjyderne har længe været et af topholdene i den danske Superliga, og der sættes derfor altid store forventninger til dem. Aab vandt senest det danske mesterskab i 2014, og har kæmpet for et nyt mesterskab lige siden. Aab's hjemmebanetrøje har de klassiske rød/hvide striber, og klubben har tidligere spillet europæiske kampe hvilket jeg er overbevist om de ønsker at opleve igen.

Her hos Unisport er vi stolte og glade over, at kunne præsentere de nye Aab fodboldtrøjer. Vi har dem i både børne- og voksenstørrelse, så hvis du er fan af klubben fra Aalborg, så finder du trøjen lige her.