Sommerens største fodboldudsalg Spar nu

AaB

Det nordjyske hold, Aab, må anses for at være et af topholdene i den danske Superliga. Hver gang de går på banen til kamp, så er der høje forventninger til holdet. Sidste gang Aab vandt Superligaen var tilbage i 2014, og siden da har de kæmpet for et nyt trofæ . Mangler du en Aab trøje, med de klassiske hvide og røde striber, så kan du købe din nye Aab trøje her på Unisport! I vores Aab shop kan du finde både hjemme- og udebanetrøjen og du kan endda få tryk på trøjen!

Læs mere
AaB
Kompakt Normal
Filter

Hvis du ikke allerede har fået bestilt den nye Aab trøje, så er det på tide at gøre det nu. Nordjyderne har længe været et af topholdene i den danske Superliga, og der sættes derfor altid store forventninger til dem. Aab vandt senest det danske mesterskab i 2014, og har kæmpet for et nyt mesterskab lige siden. Aab's hjemmebanetrøje har de klassiske rød/hvide striber, og klubben har tidligere spillet europæiske kampe hvilket jeg er overbevist om de ønsker at opleve igen.

Her hos Unisport er vi stolte og glade over, at kunne præsentere de nye Aab fodboldtrøjer. Vi har dem i både børne- og voksenstørrelse, så hvis du er fan af klubben fra Aalborg, så finder du trøjen lige her.