Find træningstøj til køligt og vådt vejr >

Ajax

Den mest berømte hollandske klub, der er elsket af mange danskere, er naturligvis Ajax Amsterdam. Antallet af danske talenter, der har udviklet sig til stjernespillere for det hollandske mandskab er stort. Seneste skud på stammen er Kasper Dolberg, der i en alder af 19 år, allerede har vist sit talent til hele fodbold Europa. Spillere som Ibrahimovic og Patrick Kluivert har også trukket en Ajax spilletrøje over hovedet. Hvorfor ikke gøre dem selskab? Find trøjerne lige her i vores Ajax Amsterdam shop.

Læs mere
Ajax
Kompakt Normal
Filter

Er der en hollandsk fodboldklub, der er mere populær end de andre så er det Ajax Amsterdam. Flere danske spillere har repræsenteret klubben. Spillere som Christian Eriksen, Lasse Schøne og senest Kasper Dolberg. Derudover har en svensk herre kaldet Zlatan Ibrahimovic også trukket en Ajax trøje over hovedet.

Blandt superstjernerne der har iført sig en Ajax fodboldtrøje er Zlatan selvfølgelig iblandt, men udover ham, er der Van Basten, Bergkamp, Kluivert, Koeman og Cruyf - et vaskeægte hollandsk dreamteam!

Har du været forbi Amsterdam Arena, så har du oplevet den fantastiske kulisse og stemning fra de 50.000 fans på lægterne, der alle er iklædt Ajax fodboldtrøjer. Hvis du vil have fat i din egen Ajax trøje så kan du være sikker på at finde den lige her på Unisport.dk. Vi har stort udvalg i vores Ajax shop.