Efterårsudsalget er i gang! ❯

Leicester City trøje

En af de største historier i fodboldens historie skete i sæsonen 2015/16, takket være Leicester City. De undertippede tog Premier League med storm, og blev kronet mestrer. Spillere som Vardy og Mahrez, blev nogle af de største stjerner i den engelske Premier League. Du kan nu bestille den nye Leicester City trøje med autentisk Premier League tryk af Vardy, Mahrez eller en anden af dine favoritspiller.

Læs mere
Leicester City trøje
Kompakt Normal
Filter

Året efter er typisk hårdt, så vi er nødt til at se hvordan Leicester City klarer presset denne sæson. Her hos Unisport er vi sikre på, at The Foxes vil fortsætte med Ranieri ved roret. Med hypen fra sidste sæson, vil spillerne med sikkerhed føle sig sikre iklædt Leicester City trøje.

Hop om bord på toget, og bestil din nye Leicester City fodboldtrøje her på Unisport.dk. Vi garanterer hurtig levering med originalt Premier League tryk. Og hvis du føler for det, så kan vi også skrive dit eget navn. Udover det, så garanterer vi også billig fragt, så skynd dig at bestille din Leicester City trøje.