Newcastle United

Et hold, der med sin kendetegnende sort/hvid stribede trøje, er Newcastle United. The Magpies, som de også bliver kaldt, har været at finde i den engelske Premier League længe og har også formået at vinde den fire gange. Ser man på listen over spillere der har trukket en Newcastle spillertrøje over hovedet, undrer man sig ikke over, at klubben har gjort det godt gennem årene.

Nogle af profilerne fra Newcastle er Paul Gascoigne, Patrick Kluivert, Kevin Keegan, Asprilla, Duncan Ferguson og selvfølgelig Alan Shearer. Blandt de profiler har der også været et par danske spillere i klubben i form af verdenbedste inderside på Jon Dahl Tomasson og den altid hurtige Peter Løvenkrands. Vil du have din egen Newcastle United fodboldtrøje så finder du den selvfølgelig her på Unisport.dk da vi har et stort udvalg af alle størrelser.

Vil du også have tryk på din Newcastle spillertrøje ordner vi også det. Du kan vælge om du skal være en kendt spiller, som skal trykkes på trøjen. Du kan også få din nye Newcastle trøje med dig eget navn og nummer. Vælg størrelse og om det skal med eller uden tryk så vi kan få den leveret til dig med lynets hast.