Efterårsudsalget er i gang! ❯

Newcastle United

Velkommen til vores Newcastle shop her på Unisport.dk. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af Newcastle fodboldtrøjer og merchandise. Newcastle er en klub, der har været med i toppen af de engelske fodboldrækker i mange år. Efter en mindre god 2016/17 sæson, er klubben atter at finde i Premier League, og har brug for al den støtte, de kan få. Så hvad venter du på? Bestil din nye Newcastle United fodboldtrøje lige her!

Læs mere
Newcastle United
Kompakt Normal
Filter

Et hold, der med sin kendetegnende sort/hvid stribede trøje, er Newcastle United. The Magpies, som de også bliver kaldt, har været at finde i den engelske Premier League længe og har også formået at vinde den fire gange. Ser man på listen over spillere der har trukket en Newcastle spillertrøje over hovedet, undrer man sig ikke over, at klubben har gjort det godt gennem årene.

Nogle af profilerne fra Newcastle er Paul Gascoigne, Patrick Kluivert, Kevin Keegan, Asprilla, Duncan Ferguson og selvfølgelig Alan Shearer. Blandt de profiler har der også været et par danske spillere i klubben i form af verdenbedste inderside på Jon Dahl Tomasson og den altid hurtige Peter Løvenkrands. Vil du have din egen Newcastle United fodboldtrøje så finder du den selvfølgelig her på Unisport.dk da vi har et stort udvalg af alle størrelser.

Vil du også have tryk på din Newcastle spillertrøje ordner vi også det. Du kan vælge om du skal være en kendt spiller, som skal trykkes på trøjen. Du kan også få din nye Newcastle trøje med dig eget navn og nummer. Vælg størrelse og om det skal med eller uden tryk så vi kan få den leveret til dig med lynets hast.