Find træningstøj til køligt og vådt vejr >

Fodboldstøvle position

Vi bliver ofte spurgt, hvilke fodboldstøvler passer til en given position. Der findes ikke et 100% rigtigt svar, men vi har samlet en række kategorier for at guide dig gennem fodboldstøvle-junglen. Vi har samlet fodboldstøvler til angribere, kanter, midtbanespillere, forsvarere og naturligvis også målmænd. Det handler i bund og grund om at finde de støvler, du kan lide, og føler dig tilpas i, men som et fingerpeg kan du se vores foreslåede kategorier hes hos Danmarks største fodboldbutik!

Læs mere
Fodboldstøvle position
Kompakt Normal
Filter

Angriber, kantspillerer, midtbanespillere, forsvarsspillere og målmænd. Der findes mange forskellige positioner på banen, og vi bliver ofte spurgt om hvilke fodboldstøvler, der passer til en given position. Det er naturligvis helt op til den enkelte fodboldspiller at vurdere hvilke fodboldstøvler, de føler sig mest tilpas i, da det selvfølgelig er det vigtigste. Intet desto mindre vil vi ikke holde os tilbage fra at komme med et par anbefalinger, hvad angår fodboldstøvler til positioner.

I disse kategorier finder du vores forslag til fodboldstøvler, der egner sig til de forskellige positioner på banen. Angribere er afhængige af at få et godt træf på bolden, når de skal afslutte, og derfor finder du selvfølgelig fodboldstøvler som Nike Hypervenom og adidas X. Fodboldstøvler til kantspillere inkluderer blandt andet en række letvægtsstøvler, som Nike Mercurial og PUMA evoSPEED, da fart er et typisk våben for kantspillere.

Midtbanespillere er holdets omdrejningspunkt, og har brug for perfekt boldkontrol. Det tilbyder støvler som Nike Magista og adidas ACE eksempelvis, men ligeledes fodboldstøvler som Umbro Medusæ. Forsvarsspillere kræver høj komfort fra deres fodboldstøvler, og det går typisk hånd i hånd med klassiske fodboldstøvler; eksempelvis Nike Tiempo og adidas Copa. Målmænd har de samme krav til komfort, men trænger også fodboldstøvler, der giver lidt ekstra kraft til deres udspark, og her kunne PUMA evoPOWER være et godt bud på en fodboldstøvle til målmænd.

I kategorierne her finder du som sagt vores anbefalinger af fodboldstøvler til positioner, men det vigtigste er naturligvis, at du ender med et par fodboldstøvler på fødderne, der passer til dig.