Fodboldstøvle position

Angriber, kantspillerer, midtbanespillere, forsvarsspillere og målmænd. Der findes mange forskellige positioner på banen, og vi bliver ofte spurgt om hvilke fodboldstøvler, der passer til en given position. Det er naturligvis helt op til den enkelte fodboldspiller at vurdere hvilke fodboldstøvler, de føler sig mest tilpas i, da det selvfølgelig er det vigtigste. Intet desto mindre vil vi ikke holde os tilbage fra at komme med et par anbefalinger, hvad angår fodboldstøvler til positioner.

I disse kategorier finder du vores forslag til fodboldstøvler, der egner sig til de forskellige positioner på banen. Angribere er afhængige af at få et godt træf på bolden, når de skal afslutte, og derfor finder du selvfølgelig fodboldstøvler som Nike Hypervenom og adidas X. Fodboldstøvler til kantspillere inkluderer blandt andet en række letvægtsstøvler, som Nike Mercurial og PUMA evoSPEED, da fart er et typisk våben for kantspillere.

Midtbanespillere er holdets omdrejningspunkt, og har brug for perfekt boldkontrol. Det tilbyder støvler som Nike Magista og adidas ACE eksempelvis, men ligeledes fodboldstøvler som Umbro Medusæ. Forsvarsspillere kræver høj komfort fra deres fodboldstøvler, og det går typisk hånd i hånd med klassiske fodboldstøvler; eksempelvis Nike Tiempo og adidas Copa. Målmænd har de samme krav til komfort, men trænger også fodboldstøvler, der giver lidt ekstra kraft til deres udspark, og her kunne PUMA evoPOWER være et godt bud på en fodboldstøvle til målmænd.

I kategorierne her finder du som sagt vores anbefalinger af fodboldstøvler til positioner, men det vigtigste er naturligvis, at du ender med et par fodboldstøvler på fødderne, der passer til dig.