Mid Season Sale!
adidas

adidas - Spezial Blå

Læs mere om produktet

adidas

adidas - Spezial Blå

Læs mere om produktet

Produktnummer: 52127
497 DKK*
Vejl. pris: 599 DKK*

Se pris inklusiv fragt

Leveringstid

1-2 dage
Er din størrelse udsolgt? Tilmeld dig vores størrelsesopdatering, og få en mail hvis størrelsen kommer på lager igen.
*Alle priser inkl. moms

adidas Spezial er verdens mest solgte indendørssko og det er en sand klassiker på alle indendørsbaner verden over. Selvom den er dateret helt tilbage til 1979, så har den formået at opretholde status som en af de bedste indendørssko både før og nu. Med adidas Spezial får du med andre ord en sko til indendørsfodbold, som er godkendt af millioner af andre spillere før dig.

Komfort og touch er to af de ting du får i en klasse for sig på adidas Spezial. Den har en ruskindsoverdel der former sig efter din fod, men samtidig er tynd nok til at du får et naturligt, tæt touch på bolden. Det gør samtidig at den er super fleksibel og behagelig at have på. Da den oftest bruges hvor der er plusgrader og fødderne kan blive varme, sikrer overdelen også at du kan ånde nede i skoen.

Sålen er lavet med inspiration fra fodboldstøvler og er lavet i holdbart gummi. Den knopinspirerede ydersål giver maksimal fremdrift og greb, således at du skal kan stå bedst mulig fast på alle landets bonede halgulve. Sålen på adidas Spezial giver optimal støddæmpning, så du får øget komfort på de hårde indendørsbaner. Derudover er den solide hælkappe med til at give ekstra beskyttelse og lockdown effekt.

Klasse fornægter sig aldrig og "Die drei Streifen" er altid garant for kvalitet. adidas Spezial er siden introduktionen i 1979 blevet udfordret adskillige gange, men på trods af dette har Spezial formået at holde sig øverst på tronen, og skoen er den til dato mest solgte indendørssko på verdensplan.

Skoen har som alle Unisports indendørssko en "non-marking" undersål, som gør at den kan bruges i alle danske haller.

Vægt m/sål: 340 gram.

Til polerede indendørsbaner.

Alternative produkter

    Senest sete

    Andre kunder købte også