Efterårsudsalget er i gang! ❯

PUMA King

PUMA King er en legendarisk fodboldstøvle, bruger af nogle af de største spiller gennem tiden. Pelé, Eusebio og Maradona foretrak PUMA King, og det er fordi de tilbyder komfort få fodboldstøvler kan matche. King er lavet med en meget blød kænguruskindsoverdel, samt en ydersål med runde knopper for øget komfort. PUMA King passer perfekt til spilleren som sætter komfort øverst, og der er få fodboldstøvler på markedet, som kan matche PUMA King på det punkt.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Legender skabes ved at præsterer ekstraordinært over en længere periode, og ved at opnå unikke resultater. Taler vi om PUMA King serien, så er der ikke meget at sige til, at den er blevet en legende. Skoen har præsteret i mange år, og er helt vildt komfortable. Den kongelige, og legendariske, fodboldsko finder du her på Unisport.dk i flere forskellige modeller og varianter - alle med det formål, at forbedre dit spil.

Du finder forskellige varianter af PUMA King, der giver dig mulighed for at spille med fodboldsko der passer til netop dit spil, position og matche til dit spillersæt. Du finder hovedsageligt PUMA King som græssko, men de findes også med skrueknopper for meget våde naturlige græsbaner.

PUMA King er en af de mest klassiske fodboldstøvler, og har altid været med en læder overdel. Udviklingen har dog ikke stået stille, da PUMA nu blander læder med microfiber for at mindske vægten. PUMA King findes sågar også i en superlet-version, der kun er lavet i mikrofiber. Den hedder SL. Hvis du tidligere har spillet med PUMA King, så får du en kæmpe fordel, da du ved hvordan modellen opfører sig. PUMA King handler om komfort, kontrol og touch. Du kan finde PUMA King i størrelser både for børn og voksne. Find den PUMA King sko der passer dig, og bestil dem her på Unisport.dk.