adidas annoncerer fodboldrevolutionen - 25.05.15

18.05.2015

Skrevet af Jakob

"Predator, F50, 11pro og Nitrocharge er døde. WTF?!" Nej, vi er ikke på syre, og den er god nok; adidas har teaset for revolutionen i deres seneste video, hvor de lægger op til en helt ny vinkel at tænke fodboldstøvler fra.

Lad os lige få det på det rene; JA! adidas så godt som bekræfter i deres nye teaser-video, at deres nuværende siloer Predator, F50, 11pro og Nitrocharge om en uge vil være fortid. En sage blot. Døde. Væk. Heldigvis drejer adidas ikke nøglen om og dropper fodbold - nænej, de har naturligvis noget nyt i støbeskeen til os.

Hvad det bliver, kan vi ikke afsløre endnu (vi har været så heldige allerede at se det, men har lovet at holde mund...), men hvad videoen afslører er, at der vil komme nye støvler med navnet X og Ace. Fremtiden kommer. Fodbolden har brug for noget nyt. Spillet bliver spillet af nye typer, der spiller på en ny måde. Derfor har de brug for en ny type fodboldstøvler.

Hint: hvis du sidder med fingeren på musen og start-stopper videoen, kan du få et sneak-peek på de nye adidas fodboldstøvler hist og her...

Adidas har gennem et tæt samarbejde med elitetrænere som Pep Guardiola analyseret sig frem til, at fodbold som spil har ændret sig. Man baserer ikke længere behovet for støvler på position eller klassiske spillertyper som fart, præcision eller mere energi - moderne fodboldhold har to typer spillere; en spiller der skaber kaos, og en der skaber og udøver kontrol. Hvordan de så ser ud - støvlerne til kaos og kontrol altså - må vi vente til 25.05.15 med at se...

WTF?! adidas har nye støvler på vej - HELT nye fodboldstøvler. Men hvad tænker du egentlig om at de revolutionerer deres støvlesiloer? Og kommer der kun to? Giv os din mening i kommentarfeltet herunder.