Siden vi introducerede MetaSox sidste år, er det gået rigtig stærkt for det engelske mærke - sokkerne er blevet ekstremt populære, og efterspørgslen har været har været stor. Nu kan vi så tilbyde endnu flere farver af de fede sokker - læs mere her.

Vi kan nemlig introducere MetaSox i nogle super friske farver, som helt sikkert vil pifte din spilledragt op. Der er tale om Fersken, Lime, Blå, Gul og Grøn, som alle meget frække farver, der kan give lidt ekstra farve til dit spil.

Fersken-farven er blevet lavet i forbindelse med den MetaSox-desingkonkurrence vi kørte på Facebook, og her designede vinderen Gustav til en gang MetaSox til sit hold. Gustavs bud var netop fersken-farven, som er inspireret af Vapor VIII Mango/Sort - og så kan man få et rigtig fedt, ensartet udtryk med sine nye Mango-støvler. Sokken er den korte Elite-sok, som er tyndere og mere behagelig end en almindelig tennissok.

Den anden farve, Lime, er lavet for at give noget kontrast til de mere traditionelle farver, og er du til friske nuancer, er denne sok noget for dig. Den trækker en masse opmærksomhed, og sørger for at din modstander kigger på dine ben og ikke på bolden. Lime-farven er også den korte Elite-model.

MetaSox er lavet ud fra konceptet om at ville beskytte de meget udsatte metatarsalknogler, som er midterknoglerne i foden. Man ser tit spillere brække netop en af disse knogler, og bl.a. Wayne Rooney har lidt under det.

Her går MetaSox ind og med det såkaldte Impact Pad af stærk silikone skaber en beskyttelse af netop metatarsalknoglerne. Impact Pad’et er 3 mm tykt, og kan modstå 40 Newton’s kraft samt give en kraftreduktion på hele 48 % ved impact. Til sammenligning kan en almindelig benskinne holde til 30-80 Newtons, så Impact Pad’et kan, trods dets fleksibilitet, holde til en del.

Der er også kommet tre farver af de lange spillesokker, nemlig Blå, Gul og Grøn. Alle tre farver er lavet for at give en mulighed for, at folk der spiller med disse farver i klubben kan få et par lækre, beskyttende sokker såfremt man ikke ønsker den korte model.

MetaSox koster 199,- pr. par her på Unisport.dk, og alle de nye farver er på lager for dag-til-dag levering.

Hvad synes du om de nye farver, og kunne du finde på at pifte dit spil op med lidt farver? Fortæl os meget gerne din mening om de nye MetaSox lige herunder nyheden.