Weekendens støvlespots: Landsholdspausen leverer nogle specielle spots

12.10.2015

Skrevet af Mathias

En weekend med international fodbold, hvilket altid giver nogle sjove støvlespots, fordi vi ser nogle af de mindre nationer i aktion, hvor spillerne ikke nødvendigvis har store sponsorkontrakter. Vi tager et kig på alle de mest interessante spots lige her.

Gyazi Zardes (Team USA) - adidas Messi15.1

Vi sparker tingene i gang på den anden side af Atlanten, hvor Team USA spillede mod Mexico i en afgørende Confederations cup kamp. Mexico vandt kampen, men hvis du spørger os, så vandt Gyazi Zardes kampen om de fedeste støvler. Zardes er en af de unge spillere, som er blevet en del af Backed by Messi holdet og har fået lov til at spille støvlen.

Sebastian Giovinco (Italien) - Nike Tiempo Legend V Delvist blackout

Sebastian Giovinco spiller også normalt sin fodbold i USA, men han var ude og spille landskamp og dertil havde han taget sine blackoutede Tiempo Legend på. Han elsker at spille i støvler hvor overdelen lige er blevet givet en gang narvsværte og har også gjort det før. Det ser meget unikt ud og får respekt herfra.

Ross Barkley (England) - Nike Hypervenom Phinish Customised AF

Der er blevet lavet en seriøs omgang custom på Ross Barkleys støvler. Den første ændring som er lettest at spotte er på overdelen, hvor er gået væk fra den nye Hypervenoms enkelt-stykke overdel og i stedet har den samme som man så på første generation. Den anden er lidt sværere at spotte, men det er sålen, som også er helt anderledes og ligner den har Tiempo knopper. Der er egentlig ikke meget Phinish tilbage her.

Marco Reus (Tyskland) - PUMA evoSPEED SL Blå

Marco Reus er stadig en del af Team evoSPEED og fortsætter med at hente point ind til dem. Han kommer dog ikke til at gøre det i Tricks modellen, som han har droppet til fordel for den helt blå version. Ingen pjat med forskellig farvede støvler til ham ser det ud til.

Roy Chipolina (Gibraltar) - Puma King

Nu til en noget mindre kendt PUMA spiller. Gibraltar spillerne er ikke superstjerner, men de har vist klasse når det kommer til støvlevalg. Roy Chipolina rockede et par PUMA King i kampen mod Skotland, hvor han løb med prisen for de mest klassiske støvler, selvom hans hold tabte 6-0.

Robert Lewandowski (Polen) - Nike Hypervenom PHantom II Signaturmodel

Altså hvad er der tilbage at sige om Robert Lewandowski? Han er ustoppelig og pløkkede flere mål ind bag hjælpeløse målmænd for Polen. Nike fejrede ham for nyligt med en signatur farvevariant, som er inspireret af hans polske rødder. Det blev til 3 mål i dem på de 2 kampe han spillede.

Hakan Calhanoglu (Tyrkiet) - adidas X15 Primeknit

Apropo spillere der spiller godt for tiden. Hakan Calhanoglu er for vild og scorede også da Tyrkiet vandt og Tjekkiet. Han er gået med Primeknit versionen af X15, så for ham er komfort det vigtigste element i et par fodboldstøvler.

David Silva (Spanien) - adidas X15 Primeknit

Endnu en spiller i Primeknit versionen, men dog med noget mindre held. David Silva tilsluttede sig den fuldstændig vanvittige liste af spillere som blev ret seriøst skadet denne landsholdspause. En dyr uge for klubtrænere rundt omkring.

Neymar (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor (Hypervenom custom design)

Alle øjne har været på Neymar i de sidste par uger på grund af hans støvlevalg, hvor han er rykket fra Hypervenom til Vapor støvler. Nu har Nike fundet en løsning og givet ham et par Vapor, som er lavet til at ligne Hypervenom støvler. Den slipper dog ikke forbi os.

Juan Martin Hernandez (Argentina Rugby) - Nike Tiempo ???

Alright, vi rykker os lidt væk fra vores yndlingssport her, men det her er for interessant til vi kunne lade det forbipassere os. Så vidt vi kunne se på Google, så har Juan Martin Hernandez spillet i Tiempo hele sin karriere, men det her er ikke en noget andre har haft på banen. De ligner rimelig godt de blackoutede støvler Pique havde på for et par uger siden. Har rugby spilleren været lidt hurtig på aftrækkeren her?

Et rimeligt interessant spot her til sidst, men det er lidt for tidligt for os at sige her præcist hvad det er, selvom en god håndfuld af jer nok har en god ide. Har du set nogle lækre spots vi måske ikke fik med? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.