Lys efterårsdagene op med PUMA evoPOWER Vigor 1 Graphic

04.10.2017

Skrevet af Claus

Dagene bliver kortere og mørkere, men heldigvis har PUMA tilføjet et strejf af friske farver til vores liv med den helt nye evoPOWER Vigor 1 Graphic. Få støvlerne og bliv bemærket på banen!

PUMA evoPOWER er designet til spilleren som ønsker maksimum kraft i hvert spark og skud. Støvlen indeholder en overdel lavet af AdapLite, et strækkbart materiale der giver fuld mobilitet - og tillader dig at forløse dit fulde potentiale. Kombineret med ydersålen og Accufoam polstringen er dette en fodboldstøvle der giver bevægelighed og præcision i hvert et skridt på vejen. Med dens unikke 3D look og denne versions lysende Graphic farvevariant, vil ethvert skud du laver være garanteret til at give modstanderen problemer.

PUMA evoPOWER Vigor 1 Graphic er overvejende 'Safety Yellow' inklusiv en unik grafik på overdelen til at skille sig ud, som navnet antyder. Formstripe mærket på evoPOWER er sølv, mens sålen hovedsageligt er blå. En fantastisk kombination fra PUMA. Jeg vil vædde med den kommer til at se perfekt ud på Cesc Fabregas, Olivier Giroud og Mario Balotelli, hvis de får lov at trække i denne farvevariant. Tror du ikke?

Køb PUMA evoPOWER Vigor 1 Graphic lige her, lige nu.