Mød #NBBlackoutSquad - Spillerne der gjorde prototyperne berømte

08.10.2015

Skrevet af Mathias

I mandags offentliggjorde New Balance at de ville gøre deres berømte blackoutede og whiteoutede støvler tilgængelige efter en enorm efterspørgsel. De spillere som gjorde støvlerne berømte er kendt som #NBBlackoutSquad. Vi tager et tilbagekig på den imponerende opstilling, som betød så mange ville have hænderne i New Balance prototyperne.

Da alle Warrior Sports atleterne begyndte at skifte deres støvler ud med mystiske blackout og whiteout versioner havde de fleste en god ide om hvad der var i gære. New Balance fodbold brandet blev født og deres første støvler var ved at blive testet igennem på fødderne af nogle af verdens største stjerner.

Det var her alle spørgsmålene begyndte at strømme ind - hvad er det her for nogle støvler og hvor kan jeg få dem? Dengang var svaret simpelthen at det ikke kom til at ske og de var reserveret til stjernerne, men det ændres der på nu. Hvis du vil på samme hold som Aaron Ramsey, Nasri, Kompany og Negredo, så har du din eneste chance nu.

New Balance har heller ikke holdt sig tilbage - de har lanceret både sorte og hvide version af begge deres støvler, så alle muligheder er fuldstændig åbne. Hvad siger du til de nye/gamle støvler? Er du en af de mange der ville have et par?