Unisport Express | Få leveret din pakke lynhurtigt for kun 99,- kr.

15.09.2017

Skrevet af Claus

Vi kender alle følelsen - du har lige bestilt dit nyeste fodboldgear og kan ikke vente til det bliver leveret. Måske står du og skal bruge det med det samme, måske er du bare utålmodig. Uanset hvad så har vi her hos Unisport en løsning, så du kan få leveret din ordre samme dag.

Ligemeget om du har fundet dig et par fede nye støvler, den nyeste trøje fra din yndlingsklub eller måske det perfekte træningstøj til sommeraftenerne, så kan du med vores leveringsmetode Unisport Express sikre dig, at du har din bestilling indenfor 3 timer - og så kun til 99,- kr.

For at kunne sikre en lynhurtig levering indenfor 3 timer, så skal din ordre være gennemført mellem kl. 9-16:59 mandag til torsdag og fredag mellem kl. 9-15:59 til en adresse indenfor postnumrene 0900-2942. Bestiller du udenfor førnævnte tidsrum vil pakken i stedet blive leveret næstkommende hverdag inden kl. 12.

Med Unisport Express bliver din pakke leveret lynhurtigt til døren og derfor er det også vigtigt, at der er en person til stede på adressen når pakken bliver leveret. Hvis du alligevel ikke skulle være hjemme, så vil pakken blive taget med tilbage til vores lager og du vil blive kontaktet omkring en løsning med en ny levering.

Unisport Express koster kun 99,- kr. og kan vælges i vores check-out, efter du har lagt dine varer i kurven, under det 3. trin, kaldet "Levering". Når købet er gennemført og din ordrebekræftelse modtaget er det blot at vente. Heldigvis skal du ikke vente længe, da du kan forvente at modtage din pakke indenfor 3 timer herefter.