Nike Mercurial Superfly V CR7 “Chapter 4: Forged for Greatness”

03.04.2017

Skrevet af Mathias

I sidste uge "beærede" Madeira lufthavn CR7 med en nu, legendarisk statue, som har sat standarden for dårlige hyldester. Heldigvis så bevæger Nike sig i den fuldstændig modsatte ende af spectrumet, og har i dag offentliggjort endnu et brilliant kapitel af Ronaldos karriere fortalt igennem støvler.

Nike Mercurial CR7 "Chapter 4: Forged for Greatness", er navnet på støvlerne, som har fået til opgave at fortælle om Ronaldos tid med Manchester United, hvor hans talent blev finpudset og hvor han begyndte at træne sin krop til den ultimative præsentation. Begyndelsen på en glorværdig historie, som har skrevet CR7s navn, ind i de røde djævles historiebøger forevigt og som nu har inspireret endnu en smuk signatur fodboldstøvle.

Du kan skrive dig op for mere information omkring den nye Nike Mercurial CR7 "Chapter 4: Forged for Greatness". Tilgængelig online hos Unisport.dk den 10. april, 2017.

Forsætter nedenfor.

Den 12. august, 2003, landede den kun 18-årige Cristiano Ronaldo i Manchester lufthavn, med en masse gåpåmod og med forventningerne om at han trækker i sit gamle og helt igennem harmløse rygnummer, 28, fra Sporting Lissabon. Sir Alex Ferguson havde i midlertidigt en meget anderledes plan og var stålsat fra begyndelsen på at Ronaldo skulle være det legendariske nummer 7 i Manchester United. “Alex Ferguson said to me: 'Listen, I want you to take number seven,'” Mindes Ronaldo. “I was surprised because I knew the guys who had worn that shirt.”

Cristiano Ronaldo, som i alle ved nu, viste hurtigt sit eget værd og mere til, og blev selv en af legenderne i det ikoniske nummer under Sir Alex Fergusons vinger, samt med hans egen ubøjlige beslutsomhed, begyndte han at forvandle sig selv.

“It was the beginning of my success in football. I improved not just my skills but my body too.” - Cristiano Ronaldo

Forsætter nedenfor.

Disse års forvandling er hvad der har inspireret det fjerde kapitel af Mercurial fodboldstøvler fra Nike. Det visuelle design på Nike Mercurial CR7 "Chapter 4: Forged for Greatness" har fået sit design fra rødglødende jern som bliver smedet og formet, hvilket udover at være en perfekt metafor for CR7, samt et kip med hatten til industri siden af Manchester. Hælen på støvler har et helt specielt print med det romersk tal XVIII (28). Deri er nummeret VII (7) highlighted, for at symbolisere udviklingen fra 28 til 7. Og samlet set, så er det bare en helt vanvittig støvle, hvilket blot er en ekstra bonus!

Du kan skrive dig op her for mere information omkring Nike Mercurial CR7 "Chapter 4: Forged for Greatness". Tilgængelig online hos Unisport.dk, d. 10. april, 2017.