Nike Mercurial Electro Flare - Få eksplosiv fart og farver til efteråret

21.09.2015

Skrevet af Mathias

Tidligere på morgenen lancerede Nike deres nye Electro Flare Pack, hvor de havde hooket deres støvler op med noget seriøs farve og et helt unikt spray design. Blandt dem var naturligvis den altid populære Mercurial støvle, som vi taget et kig på her.

Mercurial kollektionen behøver ingen videre introduktion. Den er blandt de mest elskede støvler nogensinde og når man ser endnu en knivskarp farvevariant som denne, så er det ingen overraskelse. Støvlen og specielt Dynamic Fit Collar, som er lavet med et tone-i-tone design, synes jeg selv nyder rigtig godt af den nye gang maling.

Den neon Electo Flare spraydåse feature komplimenterer Squadron Blue hovedfarven (Som Nike så elegant kalder den) perfekt og jeg er næsten allerede nu klar til at udråbe Mercurial støvlen, som min yndlings.

Du kan skrive dig op her og være blandt de første til at få hænderne på de nye støvler.

Det tog Nike rimelig lang tid at få Ronaldo ud af sine gamle Mercurial Superfly støvler, men siden skiftet har han så også være brandvarm. Nu har de igen brug for han hopper i et nyt par, men givet hans sindssyge form i Lightning Storm Pack farvevarianten, så kan det være de får problemer. Han kommer naturligvis ikke til at være den eneste der spiller i dem, men det bliver spændende at se om den nye farve frister ham. - Jeg ville i hvert fald gøre det.

Massere af fart over feltet på alle måder. Nogle meget lyse farver, som kan holde humøret oppe, når efteråret virkelig begynder at sætte ind. Kommer du til at opgradere dine støvler til disse?

ALT_TAG