Nike World Cup 2022 | Swoosh'et er klar til at indtage VM

21.09.2022

Skrevet af Christian

Nike er mere end klar til FIFA World Cup i November. Med alle trøjerne til verdensmesterskabet klar, begynder tingene så småt at varme op til den store turnering. Som sponsor for hele 12 nationer, mere end noget andet mærke, er Swoosh'et klar til VM i stil.

Med 12 nationer, mere end nogen anden, er Nike klar med hele 14 nye unikke trøjer til Verdensmesterskabet. Om du skal repræsenterer yndlings landshold, favorit spiller eller du bare gerne vil have årets fedeste tøje - så kig ej længere, Nike har det hele.

Brasilien

Bookmakernes favorit til at løfte Jules Rimet trofæet d. 18. December er klar til kickoff i vild stil. Gået væk fra deres klassiske gule vil brasserne fra CBF i stedet påklæde sig en lys gul - eller ''Dynamic Yellow'' som Nike kalder det. Med leopardprint i stoffet tager denne trøje inspirationen i verdens hurtigste landdyr, og sikke en trøje det er blevet. Prikken over i'et er den unikke en-knaps krav. Denne trøje vil helt sikkert blive husket - om det er for sejr eller nederlag.

Den velkendte 'Dynamic Blue' er et stilsikkert valg til Brasiliens udebanetrøje. Men denne gang i et noget eksplicit leopard design - denne trøje har alle muligheder for at blive årets fanfavorit til VM. Take et kig på den vilde udebanetrøje herund.

Køb din Brasilien trøje her!

Croatia

Kroatiens hjemmebanetrøje bringer et usædvanligt redesign af de ikonsiske røde og hvide skaktern. Vandpolo nationen vil i år indtage banen i et asymetrisk design med en centreret federations emblem og Swoosh logo. Sikke en trøje!

Hvis du troede at Kroatiens hjemmebanetrøje var vild - så tag et kig på denne her. Typisk for en Kroatien udebanetrøje er den hold i marineblå, men designet er noget vi simpelthen aldrig har set før. Med teal grafik på den venstre arm, er denne trøje bare et ord: anderledes. Så må du elske eller hade den!

Køb Kroatiens trøjer her!

England

Nej, du har ikke taget en tidsmaskine tilbage til halvfemserne - det her er rent faktisk Englands nye hjemmebanetrøje. Med nogle seriøse '90s vibes' er denne trøje selvskrevet til at blive en favorit til turneringen. Med sit oversized 'Three Lions' på brystet, himmelblå og marineblå kombineret med en smuk hvid farve - er denne trøje bare old school og moderne på en og samme tid. Måske lige præcis hvad England mangler for at 'Bring Football Home' for anden gang i år.

VM 1990 i Italien, behøver vi sige mere? Denne trøje er en næsten eksakt kopi af den ikoniske trøje som blev båret da spillere som Gary Lineker, John Barnes og Terry Butcher tog 'de tre løver' til en fjerdeplads, lige udenfor hvor det rigtig sjovt. Måske er denne nyfortolkning lige hvad de mangler for at komme et par skridt op af stigen - vi kan ikke vente med at se.

Køb din England trøje her!

Frankrig

De forsvarende verdensmestre er klar til at prøve at genvinde deres titel som verdens bedste. Og med en smuk trøje i Midnight Navy synes de mere klar en nogensinde. Hold i en mørk blå har trøjen metalisk guld logo, en trøje værdig kun for en verdensmester.

Mens hjemmebanetrøjen er holdt i en simpelt og elegant design, er udebanetrøjen mere vild og interessant. Inspireret af 'Toile de Jouy', hylder trøjen sin franske arv med alt fra Arc de Triomphe til scener af revoutionen. Tag et kig på trøjen herunder!

Køb Frankrigs trøje her!

Portugal

En rød base og et diagonalt design som vi kender det fra AS Monaco. Denne trøje er bare 'fresh and clean'. Med et gyldent Swoosh er denne trøje måske den fedste hjemmebanetrøje til turneringen i år - bedøm selv på billederne herunder.

Et frisk og moderne for Seleção. En knækket hvid base med et minimalistisk møsnter på midten af trøjen, som leder tankerne tilbage til Piet Mondrian og abstraktions kunst. Denne trøje skal ses!

Køb Portugals trøje her!

Holland

Med nuancer af orange vil Oranje ifører sig en nærmest sand-mønstret trøje. Men forskellige nuancer af orange over hele trøjen og med et sort KNVB logo, denne Oranje trøje er en udgave vi aldrig har set før - og vi kan ikke få nok af den.

Meget lignende Tottenham udebanetrøje er denne 'Deep Royal' udebanetrøje - modsat Hotspurs - hold i en underspillet design. Smuk med ikke kedelig, dette er en vinder for 'De Flyvende Hollænder'.

Køb Hollands trøjer her!

Sydkorea

Hvis det ikke er gået i stykker så lad være med at reparere det. Med et velkendt design for Sydkorea, er de Asiatiske mestre klar til at at overraske hele verden til årets Verdensmesterskab. Med Superstjernen Son Heung-Min i topform er 'Tigerene af Asien' mere klar en nogensinde før.

Mens hjemmebanetrøje er en klassisk udgave, er udebanetrøje alt andet end det. Med sit regnbuefarvet univers-design, er denne trøje måske den mest chokerende trøje til turneringen. Tag et kig på den noget unikke trøje!

Køb din Sydkorea trøje her!

USA

US Soccer er klar til kickoff med den måske mest 'clean and cool' hjemmebanetrøje 2022 har at tilbyde. En minimalist drøm, men stadig med interessante detaljer som Swoosh ærmer og et centeret logo. En værdig bejler til turneringens bedste trøje.

Batik design, skal vi sige mere? Med sit Californiske surfer look er denne udebanetrøje virkelig noget anderledes. Samme Swoosh ærmer og logo er denne trøje bare definationen af coolness.

Køb din USA trøje her

Australien

I totalt klassisk Socceroos stil, er Australien klar til at lave overraskelsen. I et velkendt design som bringer minder tilbage til spillere som Mark Viduka og Tim Cahill. Er det nye kuld Socceroos klar til at udfylde deres støvler - vi må vente at se.

Frisk og 'clean', denne udebanetrøje virker bare. Med Socceroos logo i samme farve som resten af trøjen, denne nye udebanetrøje viser de 'Down Under' hvordan Less is More.

Køb Australiens trøjer her!

Polen

Denne trøje vinder muligvis ikke VM, men måske den vinder 'Golden Boot. Med Robert Lewandowski på toppen af fodboldverdenen, vil Polen se skarm ud i en klassisk hjemmebanetrøje. Med diskret grafik på skulder og ærmer er dette en smuk underspillet trøje for de polske ørne.

Turneringens 'old school vinder. Mens flere nationer er gået med et 90er retro look, har Nike og Polen taget en noget med retro vej. Med sit halvfjerdser look er dette måske den sjoveste trøje du ser i 2022. Se trøjen herunder!

Køb dine Polen trøjer her!

Qatar

Et rent og unikt design. I en rødbrun farve med centreret logoer og ærme detaljer inspireret af Qatars flag.

I en guld og beige trøje med hvide detaljer er værsnationen klar med en cool udebanetrøje.

Køb din Qatar trøje her!

Saudi Arabien

I en hvid farve med et unik palmeblads mønster er Saudierne klar til VM. Mens de næppe er favoritter på banen kunne dette nemt blive en favorit udenfor.

Saudi Arabien vil ifører sig en mørke grøn udebanetrøje med hvide logoer og tonale mønster som fylder det meste af trøjen. Se dem begge herunder!

Køb din Saudi Arabien trøje her