Qatar

I mellemøsten finder vi et lille land som ikke har har haft den helt store success på den internationale fodboldscene. Landet vi omtaler er Qatar, og her hos Unisport er vi mere end stolte over, at kunne tilbyde den nye Qatar landsholdstrøje. Selvom landet ikke har formået at deltage i nogle Verdensmesterskaber endnu, så har de dog vundet er par af de lokale turneringer. De har blandt andet vundet WAFF cuppen, Gulf Cup of Nations, samt foddboldturneringen ved Asian Games.

Landet er tæt på at skrive historie, eftersom de er på vej til deres første deltagelse ved VM nogensinde. Dette blev sikret ved, at landet blev valgt som værts nation til VM 2022. Derfor kan du også være med til at hylde landet og dette kan du gøre ved, at købe den ny Qatar landsholdstrøje allerede nu!

Så gør dig klar til fodboldfesten og bestilt din nye Qatar landsholdstrøje allerede i dag! Vi tilbyder tryk på trøjer også så du kan få din yndlings Qatar spiller på trøjen eller endda dit eget navn og nummer. Vi har også hurtig levering med billig fragt, så du kan allerede få din nye landsholdstrøje allerede i morgen!