Måneden der gik: Det allerbedste august havde at byde på

31.08.2015

Skrevet af Mathias

Endnu en måned er ved at være slut, og den var igen sprængfyldt med nye støvler og nye holdtrøjer til alle de største hold. Vi er klar til at følge op på hvad August havde at byde på, så du kan få det komplette overblik her..

Hvis vi starter med adidas’ måned, så var det dem der kickstartede hele August, da de lancerede Manchester Uniteds nye trøjer d. 1 klokken 00:01 om natten. Trøjerne er allerede nok de mest populære denne sommer indtil videre, så det må man sige er gået meget godt. Adidas var derefter hurtigt ude med nye støvler derefter, hvor de offentliggjorde en Ace15, som kom alene i en blå og neon tone. Den blev der fulgt op på med Eskolaite Pack, som var en meget modig opdatering med et sølv design.

Det hele skulle dog ikke handle om trøjer og adidas gik all-in med trøjerne sent på måneden. Deres allerstørste klubber fik derfor nye 3. trøjer samtidig, som alle blev vist til et stort event i Marseille. Real Madrid, Juventus, Manchester United, AC Milan, Chelsea og Bayern München er derfor nu helt klar til den nye sæson.

Find alle de bedste lanceringer og releases fra august lige her.

PUMA havde en forholdsvis stille måned efter deres normale travle standarder og kom kun med 3 nye lanceringer. De var dog ret store og den første var en ny evoPOWER farvevariant, som kommer i et modigt rødt design. Arsenal fik også en ny 3. trøje tidligt på måneden, hvorefter PUMA fuldendte deres august med en yderst speciel Limited Edition til ære for Lothar Matthaus, med en Limited Edition PUMA King.

Umbro havde også nye støvler til os og lancerede nye farver til deres meget populære Velocita og UX-2. Begge kom med et livligt orange look, som havde meget mere fart på en de tidligere designs. Top kvalitet støvler, som nu har farvevarianter der kan måle sig.

At lade alle de andre stjæle opmærksomheden var ikke noget Nike nogensinde ville lade ske og de havde da også noget meget specielt til os. Tech Craft Pack har haft hylderne og det ser ud til i alle er lige så store fans som os. At komme høj kvalitets læder på de støvler vi alle kender og elsker er genialt og den innovation der er blevet brugt er intet mindre end sensationelt.

Du kan finde alle de bedste releases fra August i vores shop lige her.

Tech Craft Pack er dog ikke den Nike lancering jeg er mest oppe og køre over i denne måned. Lige som August var ved at drage på hæld, så kom Nike med Tiempo Legend V R10, som er en hyldest til den legendariske brasilianer, Ronaldinho. De er et remake af et par af hans mest mindeværdige signatur farvevarianter og den cremefarvede overdel er intet mindre end sensationel.

Det her er hvad August havde at byde på og selvom der ikke var helt så mange lanceringer som de sidste par måneder, så var kvaliteten helt sikkert i top. Alle brandsene kom med noget vi ikke havde set fra dem før og vi glæder os til at vise jer hvad september har at byde på, fordi vi kan allerede afsløre at det bliver vildt.