Hvilket gear bruger vi selv her hos Unisport? Pt. 3

28.08.2015

Skrevet af Mathias

Fodboldspillere kommer i mange slags. Derfor har vi besluttet os for at undersøge, hvad vores egne af slagsen egentlig bærer rundt på i deres sportstasker. Vi har taget fat i en af vores målmænd, Jonathan, som har valgt at specialisere sig i 7-mands fodbold, som efter eget udsagn "passer bedre til min højde og drøjde"... Se hvad han gemmer i sin taske her.

PUMA evoPOWER 1.2 FG: Jeg har en ekstremt bred fod, så jeg har først og fremmest brug for en fodboldstøvle, der føles komfortabel. PUMA evoPOWER er nok blandt de fodboldstøvler jeg har følt størst komfort i. Min favorit er stadig Hypervenom I, men den nyeste generation af evoPOWER er lige mig. Særligt også fordi at jeg som målmand bruger mit spark rigtig meget. Her passer evoPOWERS skudoptimerende teknologier rigtig godt ind. En moderne fodboldstøvle, lige som den skal være...

Sells Wrap Pro Terrain: Jeg har efterhånden prøvet en del målmandshandsker, men der er et eller andet over Sells' handsker som overbeviser mig hver gang. Holdbarheden, komforten og følelsen af dem er bare lige til min smag. Sells specialiserer sig også i målmandshandsker og det føler jeg virkelig at jeg kan mærke når jeg tager dem på. Jeg har valgt Wrap fordi den giver en god kombination af beskyttelse og tætsiddende pasform. Jeg bryder mig ikke så meget om når mine hænder er pakket for meget ind. Og den fornemmelse får jeg slet ikke med Wrap. Jeg skulle selvfølgelig også lige have mit UNIiD med mit kælenavn på banen på...

Nike Pro Combat Hyperstrong Tights: Varmebukser har siden min første lyskenskade været den vigtigste ting i min taske lige efter fodboldstøvler og målmandshandsker. Jeg tør nærmest ikke at spille uden. Om det er psykisk eller fysisk er svært at sige, men jeg ved bare at, hvis jeg spiller uden mine tights, så kan jeg mærke skaderne presse på. Nikes Hyperstrong er virkelig behagelige fordi de er tætsiddende og tynde. De gør arbejdet uden at du mærker dem. Jeg vil anbefale dem her til alle der går og leder efter et par ordentlige varmebukser.

Trusox: Trusox er for mig blevet et lige så stort must når jeg spiller, som varmebukser og fodboldstøvler. Når jeg fortæller andre om Trusox så siger jeg typisk at du ikke nødvendigvis mærker forskellen så meget når du spiller i dem. Men lige så snart at du har spillet i dem og prøver at spille uden, så mærker du det. Og så vil du spørge dig selv, hvordan du har kunnet spille fodbold uden Trusox.

G-Form Pro-S benskinner: Det her er efter min mening fremtidens benskinne. Prisen er lidt pebret, men det er virkelig hver krone værd. Nogle gange når jeg spiller bliver jeg helt i tvivl om jeg har huske at tage mine benskinner på - så lidt bemærker man dem. Og så sidder de bare godt fast til benet og beskytter virkelig godt. Hvis du har et stramt forhold til benskinner, så gør dig selv den tjeneste at prøv G-Form.

Vi har fremhævet de mest centrale ting i Jonathans taske, men du kan også finde hele listen af ting fra hans taske lige her.

Jonathan har sine meninger om, hvilket gear der passer til ham og håber da at han kan hjælpe dig på vej i søgningen efter det perfekte udstyr til dig selv. Vi er nysgerrige på, hvad du gemmer i din taske. Husk at vi altid holder udkig på Instagram under hashtagget #unisportlife. Så vis det frem, så vi kan dele det.