Nike præsenterer MercurialX Proximo Limited Edition

17.04.2015

Skrevet af Jonathan

Cristiano Ronaldo har været Nikes helt centrale flagskib siden 2010, hvor han fik sin første signaturstøvle. Siden er det blevet til et væld af signaturstøvler og seneste i flokken er Mercurial Superfly CR7 Silverware. Nu har Nike også ført designet over på deres nye MercurialX Proximo fra den nye FootballX kollektion. Se mere til den her.Da Nike i december måned præsenterede den glitrende Mercurial Superfly CR7, gik der ikke længe før de også havde overført glimmer designet til deres street- og futsalsko, Elastico Superfly. En model som kom i en Limited Edition udgave.

Derfor kommer det heller ikke som den helt store overraskelse at den glitrende sølvoverdel fra den seneste CR7 signaturstøvle også bliver introduceret på denne MercurialX Proximo Limited Edition.

Selvom navnet er skiftet fra Elastico Superfly til MercurialX, så er de tekniske aspekter i skoen den samme som Elastico Superfly. Faktisk er det kun navnet og designet, som er nyt i forhold til den seneste Elastico Superfly.

Du kan blive klogere på Nikes nye initiativ i videoen herunder, hvor Joltter og PWG anmelder de nye NikeFootballX sko.

Den nye MercurialX Proximo Limited Edition kommer ud i et stærkt begrænset antal, så hvis du gøre dig nogle forhåbninger om at få fingrene i den, skal du ikke tænke for længe. Du kan finde skoene lige her.