Støvlespots fra EURO16 | Zlatan stjæler showet

20.06.2016

Skrevet af Mathias

Mandag, Monday, Lundi. Ligemeget hvordan man vender og drejer den, så er det ikke alles yndlingsdag. Heldigvis gør det dog ikke noget for tiden, fordi hver dag er proppet med fodbold og vi løfter nu humøret endnu mere med en omgang støvlespots…

David Alaba (Østrig) - adidas X 16+ PureChaos

Østrig har ikke levet op til vores forventninger overhoved. Ingen regnede med de ville vinde det hele, men lidt mere end det de har vist er trods ikke for meget at bede om. I de første 2 kampe har David Alaba spillet i et par custom PureChaos støvler, med skiften “Min kraft ligger i Jesus.” Han skal nok til at bede Jesus om lidt mere kraft, fordi foruden er EM nok slut for Østrig meget snart.

Zlatan Ibrahimovic (Sverige) - adidas X 16+ PureChaos & Nike Mercurial Vapor X

David Alaba var dog langt fra den mest nævneværdige spiller i X støvler sidste uge! Zlatan chokerede os alle, da han hoppede i et par adidas X 16+ PureChaos til træning. Implikationerne forbundet med sådan et skifte er mange, fordi ikke nok med han i varierende grad har været med Nike i lang tid, så er forbindelsen til Manchester United, som også spiller i adidas, ikke til at komme uden om.

Raheem Sterling, Kyle Walker & Marcus Rashford (England) - Nike Mercurial Vapor XI & Superfly V custom

Sidste uge brugte de en rød custom Mercurial som matchede England hjemmebanetrøjen, men nu hvor de er udebane hold mod Slovakiet i aften, så har de fået et blåt par. De ser om noget endnu bedre ud og det bliver spændende at se om vi får alle tre støvler i aktion samtidig.

Granit Xhaka (Switzerland) - Under Armour ClutchFit 2.0

Granit Xhaka er en af to Under Armour Clutchfit 2.0 spillere ved EM og den eneste der spiller indtil videre. Han har været en af de allerbedste spillere ved turneringen og har ene og alene hjulpet støvlen op i vores Boot Performance Lab EURO16 statistik side. I kampen mod Frankrig spillede han i en speciel one-of-a-kind fodboldstøvle, lavet af den berømte designer Kickasso, og inspireret af Xhakas tatoveringer.

Hugo Lloris (Frankrig) - Uhlsport Eliminator 360 / Nike Tiempo Legend 6

Når man er anfører for det franske landshold og spiller EM på hjemmebane, så skal man selvfølgelig også have sin helt egen model at stå i. Her har Lloris valgt at tone Uhlsports EM-model lidt ned og bare få et klassisk Flat Cut og old school tekstillukning. Det behøver tilsyneladende ikke at være super high-tech for den kære Hugo.

Joe Hart (England) - Nike Vapor Grip 3 / Hypervenom Phantom

Man må sige at Joe Hart var til at få øje på i Englands kamp mod Rusland, hvor han var klædt i neon fra top til tå. Man kan godt ærgre sig over at handskerne ikke er lavet i samme colourway som Hypervenom-støvlerne. Så havde sættet virkelig været gennemført.