Unisport EURO16 Stat Universet | Jagten på den bedste støvle

14.06.2016

Skrevet af Jonathan

Det er endelig blevet tid! EM starter i aften og som en del af begivenhederne har vi bygget et helt unikt univers, som du kan følge i takt med turneringens udvikling. Læs mere her.

Har du nogensinde undret dig over, hvilke fodboldstøvler der egentlig klarer sig bedst på banen? Det har vi også og derfor har vi bygget et helt univers dedikeret til netop det under EM.

Gennem hele slutrunden vil vi samle data på alle de fodboldstøvler, som bliver benyttet under EM. Og vi nøjes ikke bare med standardtal som mål og assist. Nej, det går helt ned til ting som antal spillede minutter, total antal afleveringer, frispark, driblinger og det er blet en lille brøkdel af dem.

Hele maskineriet er støttet op af Opta Sport, som er den største og mest anerkendte fodboldstatistik side i verden og alle tal vil derfor også blive opdateret på real time basis. Gennem hele turneringen vil brands og enkelte siloer konkurrere om toppladserne. Aldrig før har du set en så udførlig dataindsamling på fodboldstøvleniveau.

Udforsk EURO16 Boot Performance Lab her og se hvilken støvle gør det bedst.

EURO16 Støvle konkurrencer

For at gøre det hele lidt mere interessant, sætter vi samtidig også lidt på spil mellem de absolutte topstøvler fra Nike, adidas, New Balance, Umbro, PUMA og Under Armour. Hver silo har fået tildelt et nøgletal, som er unikt for den støvle og som definerer dens stil. Gennem turneringen vil støvlerne indsamle point frem mod et foruddefineret mål. Når de rammer dette mål, giver vi et par af den respektive støvle væk til en heldig vinder, som følger de instruktioner vi vil give. Så sørg for at holde øje på siden, så du ikke går glip af den unikke mulighed for at vinde et par fodboldstøvler.

Første kamp bliver snart fløjtet i gang i Paris og selvom statistikkerne i skrivende stund står på et stor fedt nul, så hop da alligevel ind og tag et kig rundt i universet. Snart vil tallene begynde at gå opad. Husk løbende at tjekke siden for at holde dig ajour med vores giveaways.

Udforsk EURO16 Boot Performance Lab her og se hvilken støvle gør det bedst.