Unisport WebTV: Joltter og PWG anmelder NikeFootballX

01.04.2015

Skrevet af Jonathan

Er du en af dem som tripper over Nikes nye koncept til 5-a-side fodbold NikeFootballX? Så er der god grund til at kigge med når Joltter og PWG anmelder de to nye sko Mercurial X Proximo og Magista X Proximo. Det handler om at sætte tingene på hovedet.

Ideen bag NikeFootballX bygger på det rå talent. Ingen regler. Bare talent. Råt talent har vi fundet i Joltter og PWG, som begge mestrer fodbolden på de små baner til UG. Deres tekniske kompetencer ligger langt over de flestes og derfor sendte vi dem ud i marken for at give deres bud på, hvad NikeFootballX er for en størrelse.

“Football X kollektionen er et fantastisk alternativ til alle der leder efter den samme føling med bolden som på 11-mands fodbold. En god kombination af tæt boldkontakt og holdbarhed. MagistaX er rigtig god til folk med lidt bredere fødder, hvorimod MercurialX henvender sig mere til folk med smallere fødder”, havde PWG at sige om Nikes nye kollektion.

Joltter har været lidt mere skeptisk omkring hele skiftet fra FC247 til FootballX: “Fra det øjeblik jeg hørte om FootballX var jeg lidt ambivalent omkring det hele. Først og fremmest fordi mine elskede Lunar Gato, som uden sammenligning er min yndlings indendørs- og streetsko skulle skiftes ud med MagistaX og MercurialX.” sagde Joltter som fortsætter:

“Men efter at have prøvet MagistaX et par gange kan jeg glædeligt konkludere at de indeholder masser af de gode elementer fra Lunar Gato - Lunarlon sålen, den brede læst og helt flade sål - masser af gode ting. Det er helt klart de bedste elementer for mig i den nye MagistaX!”

ALT_TAG

Du kan se hvad PWG og Joltter ellers havde at sige om de nye sko fra Nike i ovenstående anmeldelse. Og bagefter kan du jo gå ind og give din egen mening til kende på Facebook, YouTube, Twitter og Instagram.