Gå ikke glip af vores sommerudsalg! ☀️😎 Køb nu
Populære Kategorier
  Produkter

   Nu er jeg her og nu er jeg væk: Umbro Medusæ Unboxing

   15.02.2016

   Skrevet af Jonathan Baez

   Umbro har i dag præsenteret en helt ny silo til deres udvalg. Navnet er Medusæ og den skulle eftersigende være magisk...

   Nu er jeg her og nu er jeg væk. Med Medusæ leverer Umbro et helt nyt koncept af en fodboldstøvle til deres arsenal. Den lover både ekstrem letvægt og et magisk touch og de første indtryk siger mig at Umbro virkelig har ladet sig inspirere af den moderne fodboldspiller.

   Men det er ikke kun fodboldstøvlen som de har ladet sig inspirere til. Også præsentationsboksen har fået et alternativt design. Og du ved at med en præsentationsboks som den, er det svært at holde Joltter og JayMike fra at lave åndssvagheder...

   Se hele videoen øverst i artiklen.