Roma udspillet af Inter i egen hule

Reading time: 2 min

Lørdag aften tog Roma hjemme på Olimpico imod de forsvarende mestre fra Inter. Der var lagt op til et topbrag af rang i den italienske Serie A da nummer 1 tog imod nærmeste forfølger. Vinderen af opgøret kunne lægge sig alene i front og kampen var dermed en ægte 6 points-kamp De høje forventninger blev mere end opfyldt – opgøret havde simpelthen alt hvad et ægte topopgør skal have. Den første halve time bølgede frem og tilbage, da begge hold var ivrige efter at vinde kampen og dermed lægge sig alene i front i Serie A. Efter en halv times spil gjorde Roma og Giuly det utroligt vanskeligt for sig selv. Giuly begik straffe ved at redde bolden med hånden på målstregen. Ikke nok med at det gav Inter en gylden mulighed for at komme foran, blev Giuly naturligvis præsenteret for dommerens røde kort. Dermed blev Roma tvunget til at spille 10 mod 11 resten af opgøret. Zlatan scorede sikkert på straffesparket iført Nike Mercurial Vapor og chancen for point til romerne så nu uendeligt lille ud. Men kun 9 minutter efter pausen fik hjemmeholdet for alvor fornyet tro på point. Her udlignede Perrotta nemlig Inters føring. Perrotta spiller i Lotto-støvler. Det var dog Inter der sad på spillet og det udnyttede de blot 3 minutter efter udligningen. Flot sammenspil mellem Crespo og Cambiasso resulterede i 2-1 scoringen fra førstnævnte. Crespo spiller i Umbro X-Boot III Sort/Hvid. Endnu engang skulle der kun gå 3 minutter før Inter igen slog til. Denne gang var det Cruz der fik nettet til at blafre bag Romas keeper og dermed 3-1 til gæsterne. Cruz spiller i Lotto Gravity Hvid/Blå. Nu skulle der dog gå 8 minutter før Inter igen fik udbygget føringen. Den colombianske forsvarsspiller Ivan Cordoba scorede til slutresultatet 4-1 til Inter. Dermed satte Inter en tyk streg under hvem der er det stærkeste hold i Italien. Klik her for at se vores udvalg af produkter fra italienske klubber.