Weekendens støvlespots: Legenderne vender tilbage

21.12.2015

Skrevet af Mathias

Det er mandagen før jul og vi har taget en tur rundt om jorden for at finde ugens fedeste støvlespots. Kig med her.

New Balance Visaro, Nike Magista Obra, adidas Gloro & Copa Mundial

I Australien er der kommet gang i fodboldssæsonen igen og vi tog et smut forbi kampen mellem Adelaide United og Newcastle Jets, i kvindernes bedste liga, for at finde et par spots. Blandt andet fandt vi Emily Condon i den blackoutede version af Visaro. Også adidas Gloro, et sjældent spot, fik plads under rampelyset i de matchende farver til Adelaides spillersæt.

ACE 15.1, Messi 15.1, Hypervenom og meget mere

I Kuwait var en stor række legender samlet for et spille en velgørenhedskamp. Her fandt vi blandt andre David Beckham, Andrey Shevchenko, Deco, Roberto Carlos og Alessandro Del Piero. Og med deres optræden fulgte selvfølgelig et væld af støvlespots. mest iøjenfaldende må vel næsten være Dwight Yorke i et par Messi 15.1 og Deco i et par take down Hypervenom I.

Og lad os da også bare lige kommentere på de ret sprøde trøjer, som er blevet lavet til denne kamp...

Luis Suarez + Mark Birighitti i Trusox

Luis Suarez har haft en fantastisk sæson og den rundede han foreløbigt af med 5 mål i to kampe ved klub VM. I Trusox er de nok ret tilfredse med at de for nogle år siden skrev deres første officielle kontrakt med en professionel, netop Luis Suarez. Det har siden bredt sig vidt ud til resten af verden. Blandt andet i Australien, hvor målmand Mark Birighitti også er blevet smittet med Trusox feberen.

Thomas Sørensen (Melbourne City) - Nike Vapor Grip 3

Selvom Thomas Sørensen har rundet 39 år og nu tørner ud for Melbourne City i den australske liga, så har den tidligere danske landsholdskeeper bestemt en masse tilbage at give af. I weekenden sikrede han nærmest på egen hånd Melbourne City en derby-sejr over bysbørnene fra Melbourne Victory, hvor han blev noteret for hele 11 redninger.

Ron-Robert Zieler (Hannover 96) - Uhlsport Ergonomic 360 Supergrip SMU

Den tidligere Manchester United-keeper går ikke på kompromis med sine handsker. Her har han fået lavet Uhlsports Fingersurround-cut på sine Ergonomic 360 Supergrip, der normalt kommer med enten Negativ eller Flat-cut.

Aubameyang tilbage i Hypervenom Phantom II

Mens der i Wellington Pheonix var mængderabat på PUMA King II Blackout, så er Aubameyang røget tilbage i Hypervenom Phantom II efter at have spillet en periode i Superfly II. Enten har Nike pænt bede ham om at skifte tilbage eller også har Aubameyang bare svært ved at besluttes sig, hvilken der er bedst. Hvilken ville du selv vælge?

Det var dagens støvlespots. En masse godt og blandet lige fra New Balance Visaro hos kvinderne til støvlespot-mania i legende kamp. Har du andet lækkert, som vi missede i denne omgang?