adidas Copa Eternal Class | Eternal Class trilogien er komplet

12.02.2021

Skrevet af Sandra

Kun de største filmfranchises er gode nok til at bestå af en trilogi. Og det er også tilfældet, når det kommer til fodboldstøvler. Og i dag oplever vi det endnu en gang, da adidas lancerer tredje del af den luksuriøse, limited og meget eksklusive Eternal Class. Tjek det hos Unisport!

adidas Eternal Class

I slutningen af sidste år, så vi den Eternal Class gøre sig mærkværdig i klubben af eksklusive og samle værdige fodboldstøvler. Tilbage da, det første drop af Eternal Class inkluderede både en Predator Absolute og en Copa Mundial, som begge blev lavet i meget luksuriøse hvide colourways. Siden da, fik vi Predator Accelerator som forløber til Eternal Class. Accelerator blev lavet i en ond, men stadig klassisk sort colourway. Og nu kan vi færdiggøre trilogien og velkommen Copa Eternal Class i en utrolig sort colourway.

Copa Eternal Class

Først og fremmest. Den nye Copa Eternal Class ser fantastisk ud. Det kan der ikke være nogen diskussion om. For det andet, se på den overdel! Det er helt sort - så ikke engang tekst eller logo er i hvidt. Det ser fantastisk ud! Og hvad med den sål? Skinnende sort krom! Vi er mundlamme. Tjek det ud på billederne nedenfor, så dykker vi ned i teknologierne efter!

Fortsættes nedenfor billederne

Copa Mundial og en ny Copa?

Ligesom sidste gang vi fik en Copa Eternal Class, står vi over for en fusion mellem den legendariske Copa Mundial og de nyere versioner af Copa. På toppen fik vi premium læderoverdelen fra Copa Mundial, som både er behagelige at have på og spille i. Nedenunder finder vi en mere moderne sål. Og denne gang er det faktisk en sål, som vi ikke har set før. Måske er dette et slags hint fra adidas om en ny Copa? Hvem ved?

Limited edition

Den sorte Copa Eternal Class er ekstremt limited - ligesom de andre Eternal Class støvler. Men hvis du er heldig nok til at få fat i et af parene, bliver du nødt til at dele rampelyset med nogle af de bedste upcoming og mest talentfulde spillere i verden. Vi taler Declan Rice, Donny van de Beek, Thiago Mendes og Martina Rosucci. Jeg tænker ikke at du har noget imod at dele nogle spotlights med sådanne kvalitetsspillere?

Køb den nye sorte Copa Eternal Class hos Unisport