Bringer minderne tilbage | adidas Eternal Class er luksus på det højeste niveau

26.12.2020

Skrevet af Sandra

Vi afslutter 2020 med et tilbageblik på nogle klassiske støvler og colorways fra fortiden. Ved at forene arv og historie, får adidas historie til at være en del af fremtiden og giver os Eternal Class. Tjek det ud nedenfor!

Re-makes

Hos Unisport er vi vilde med re-makes af gamle støvler. Heldigvis er adidas et af de brands som ikke har noget imod at bringe nogle af klassikerne tilbage til nutiden. Tidligere på måneden, så vi F50 Memory Lane lancere, hvilket var et throwback til den legendariske F50 silo og især ‘adizero’ versionen. Før det har vi også set et par remakes af Predator siloen. Og nu vil vi opleve det igen!

Klasse, kvalitet og tidløshed

adidas er kendt over hele verden for deres klassiske og legendariske fodboldstøvler. Fodboldstøvler fra adidas er bare lig med klasse, kvalitet og tidløshed. Og i dag understreger de netop det. adi’ lancerer Eternal Class, som inkluderer fire par fodtøj. Blandt andet den legendariske Predator Absolute, der blev introduceret tilbage i 2006, lige før Verdensmesterskaberne i Tyskland.

Eternal class

Som navnet på pakken siger er disse støvler af høj klasse og viser ægte luksuriøsitet. Ved at kombinere hvid, sort og guld er Eternal Class støvlerne næsten alt for smukke til at blive brugt på banen. Vi ved ikke, hvilke ord vi skal sætte på denne støvle, bortset fra at det simpelthen ikke kan blive mere luksuriøst og eksklusivt end Eternal Class.

Fortsættes nedenfor biilederne

Halv Absolute, halv 20+

Som du nok har set på billederne ovenfor, ligner Predator Absolute Eternal Class ikke ligefrem Predator 20+. Det er faktisk fordi overdelen er en 1:1 overdel af Predator Absolute fra 2006. Hvilket betyder at du får k-leather overdel, både med Swerve Zone og Power Zone, som vi kender fra gamle dage. Men vigtigst af alt, får du også pløsen med elastikken til at skjule dine snørebånd, som er et decideret varemærke fra de gamle støvler. Dermed får du også et verdensklasse touch på bolden. Det eneste, som vi kan genkende fra de nuværende Predators er sålen. Dette er fordi Predator Absolute Eternal Class vil have den samme sål som Predator 20+. Alt i alt er denne støvle det perfekte remake af en klassisk støvle, med lidt opdateringer.

Halv Mundial, halv 20+

Copa Mundial Eternal Class er præcis som Predator Absolute Eternal Class, halv klassisk støvle og halv 20+ versionen. Det betyder, at overdelen er mere eller mindre den samme som vi kender den fra Copa Mundial. En overdel i premium læder. Men i dette tilfælde, er den udstyret med Copa 20+ sålen. Den eneste ting, der er helt nyt, er pløsen. Denne gang er den ikke så voldsom stor, som vi kender det fra gamle dage på Copa Mundial. Det virker som om den er lidt mindre end originalen. Så adi' har endnu engang blandet de to klassiske støvler og 20+ versionen, og moderniseret den en smule, for at kunne lave en Copa Mundial der repræsenterer ordene "Eternal Class" på den perfekte måde.

Hvem vil bære disse?

I gamle dage blev Predator Absolute båret af legendariske spillere. Vi taler om David Beckham, Zinedine Zidane, Steven Gerrard og Kaka. Plus mange flere. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig om, hvor legendariske disse støvler er - ja, så kan vi ikke hjælpe dig yderligere.

I dag vil Predator Absolute Eternal Class blive båret af spillere så som Arthur fra Juventus, Harry Winks fra Tottenham og Wendy Renard fra Olympique Lyonnais Féminin. Copa Mundial Eternal Class vil blive båret af spillere, så som Ilkay Gundogan fra Manchester City, Erik Lamela fra Tottenham, Cezar Azpilicueta og Melanie Leupolz, som begge er fra Chelsea.

Limited Edition

Eternal Class består af følgende fire par; Predator Absolute, Copa Mundial, Mundial Team TR og Mundial TF. Så der burde være en støvle til dine behov, uanset hvad du er på udkig efter. Men hey - der er kun et begrænset parti af hver par støvler, så du er nødt til at skynde dig.

Udforsk adidas Eternal Class lige her