En stilet start på 2021 - Predator Accelerator er TILBAGE!

13.01.2021

Skrevet af Claus

De andet kapitel af Eternal Class er landet. Predator Accelerator er kommet tilbage til livet med en klassisk farvevariant!

I december 2020 så vi lanceringen af Eternal Class støvlerne fra adidas. En fantastisk remake af den ikoniske Predator Absolute. Den kommer i en iøjnefaldende hvid farvevariant, som virkelig skabte noget opmærksomhed blandt fodboldstøvle aficionados. Og kun to uger efter denne lancering, får vi endnu en runde af Eternal Class. Denne gang er det tid til Predator Accelerator som dukker op igen - og det er noget af en skønhed.

Navnet "Eternal Class" passer perfekt til looket på disse støvler. Alle sorte farvevarianter oser bare af kvalitet. Lavet til kvalitetsspilleren. Tag et kig på dem i billederne herunder og så kan vi tale om dem bagefter!

Fortsættes under billederne.

Predator Accelerator blev lanceret tilbage i 1998 forud for VM i Frankrig. Dengang lancerede de i den klassiske sort/røde/hvide farvevariant. Og vi har set et par remakes af disse støvler de senere år, men nu er den kommet i en helt sort version - en modsætning til den hovedsageligt hvide Eternal Class fra december 2020.

Det er ikke et komplet remake af de originale støvler. Den har det estetiske og læder overdelen. Det er faktisk en 1:1 overdel sammenlignet med den originale støvle. Så du får alle de revolutionerende egenskaber fra 1998, inklusiv gummi swerve elementerne. Det betyder at du kunne tro de er lavet til samlernes hylder, men du kan faktisk bruge dem, hvis du vil - fordi de har den samme sål som Predator 20+. Det gør dem perfekte til moderne fodbold, hvis du vil tilføje en smule retro og nostalgi til banen.

For at bevise det, så vil vi se spillere som David Alaba fra Bayern München, Aymeric Laporte fra Manchester City og Maxi Gomez fra Valencia bære dem på banen! Der vil kun være 3500 par i verden - så du skal være hurtig for at på fingrene i et par. Selvfølgelig kan du få dem hos Unisport!

Du kan finde Predator Accelerator 20 Eternal Class lige her!