Joltter var en tur i München, hvor han fik et interview med Nike's Shawn Hoy, der er hovedansvarlig for Nike's fodtøj. Shawn Hoy fortalte om de tanker der lå til grunde for den elegante Tiempo XX Pack.

Den femte generation af Nike's Tiempo Legend fodboldstøvler blev endelig offentliggjort i december. Lidt over to år havde Nike brugt på, at udvikle den nye Tiempo model. Det har bestemt været ventetiden værd, men faktisk havde Nike mere i ærmet.

I år er det 20 år siden at den første Nike Tiempo fodboldstøvle så dagens lys, og det har Nike fejret med manér ved, at lave den helt særlige Tiempo XX Pack.

Joltter var i München tidligere på ugen, og her fik han sig en snak med Shawn Hoy, som er hovedansvarlig for Nike's fodtøj. Shawn Hoy delte ud af de tanker som Nike havde bag Tiempo XX Pack.

Du kan stadigvæk sikre dig din egen Nike Tiempo XX Pack - kun 2699,-

Pakken der består af en Tiempo Legend V fodboldstøvle, og en Tiempo 94 sneaker er lavet i det fantastisk lækre Alegria-læder, der giver en helt fantastisk komfort. Alegria, som Shawn Hoy pointerer er det portugisiske ord for "glæde" og er det absolut ypperste læder der findes på markedet. Og som han siger:

"Hvilken bedre måde at hylde dette jubilæum end at bruge det bedste læder vi har."

Det er tydeligt at det historiske element Nikes kollektion af Tiempo sneakers og fodboldstøvler betyder meget for det populære mærke. Således går den første Tiempo fodboldstøvle helt tilbage til dagene, hvor Romario scorede målene for Brasilien og en ung "Henke" Larsson stadig havde sine lange lokker. Shawn Hoy beskriver Tiempo-kollektionen, som Nikes arv og er stolt af at kunne præsentere denne Tiempo XX Pack som en del af 20 års jubilæet.

Shawn Hoy forklarer, hvordan farverne repræsenterer det klassiske look, som Tiempo-kollektionen er så kendt for, men at Nike samtidig har inkorporeret krom-farvede detaljer for at give den et moderne tvist. På den måde har Nike formået at skabe et helt unikt design til denne pakke, som både er tro over for Nikes arv og fremtid.

Nike, Tiempe, Tiempo Legend, legend fodboldstøvler, tiempo xx, unisport, unisportstore

Du kan se hele Joltters interview med Shawn Hoy videoen her. Hvad synes du om Tiempo XX Pack? Og hvad ville du have spurgt Shawn Hoy om, hvis du havde chancen? Fortæl os det lige her i kommentarsporet, eller på Twitter og Facebook.